Skincare ♥ La Roche-Posay Effaclar 'Purifying Foaming Gel + Lotion'

vrijdag 7 november 2014Het is een heuse zoektocht geweest naar de ideale reiniger voor mijn gezicht. Het laatste jaar had ik meer last van onzuiverheden dan ervoor en ik werd er een beetje wanhopig van. Ik stapte vorige maand iU binnen en wou iets volledig nieuw proberen. La Roche-Posay kende ik al wel, maar behalve een dagcrème had ik er nooit nog iets van gebruikt. De reinigingsgel en lotion gingen mee richting thuis! 

De Effaclar lijn van La Roche-Posay is er eentje voor de vette huid met onzuiverheden. Nu heb ik wel een gemengde huid, maar La Roche-Posay blijft wel nog redelijk mild voor de huid. Het is ook vooral mijn t-zone die ermee behandel en die het nodig heeft! 

De Purifying Foaming Gel vind ik erg fijn in gebruik! 's Morgens zit hij in mijn vaste routine ('s avonds neemt Purity van Philosophy hier zijn plaats in), want dan hou ik nu eenmaal van een frisse reiniger. Hij schuimt een beetje, ruikt fris en laat mijn huid erg zuiver aan voelen.  
De Adstringerende Lotion sluit het werkje hier mooi af. Ik moet wel even bekennen dat ik niet zo goed ben in lotion te gebruiken, ik vergeet het ook nogal eens, maar het helpt nu eenmaal wel je poriën terug te sluiten. Vergelijken met andere lotions kan ik dus niet echt, maar volgens mij doet hij het erg goed voor mijn huid! 

Ik gebruik deze twee na al ruim een maand. Meestal moet je huid even wennen aan de nieuwe producten dus ik zag nog niet meteen verbetering. Tot vorige week ongeveer. Eénmaal per maand als mijn hormonen tilt slaan kan ik me op wat puistjes verwachten, maar deze bleven nu weg. Ik had dit echt niet verwacht, maar wat ben ik er blij om! Deze blijven nu echt wel in mijn vaste routine!Heb jij je ideale skincare producten al gevonden?

3 opmerkingen

  1. Ik ken dit merk nog niet, maar het klinkt goed. Fijn dat je ook echt verbetering in je huid ziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik de reiniger ook & helpt inderdaad wel en de dagcréme gebruik ik ook ik krijg nu ook al mindere puistjes!
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.