MAC - Rocky Horror Picture Show 'Gold Glitter'

zondag 2 november 2014

 


De Rocky Horror Picture Show collectie van MAC is sinds vorige week uit! Op mijn verlanglijstje had ik vooral de glitters staan, want oh my té mooi gewoon. Ik besloot enkel de Gold glitter te bestellen, omdat ik zeker wist dat dit mijn nieuwe bestie ging worden! Niet iedereen is fan van deze verpakking, maar ik vind hem wel erg leuk! Hij kwam natuurlijk op het ideale moment uit: net voor Halloween wat ik zeker toepasselijk vond. Ik moet bekennen dat ik de film zelf nooit gezien heb, maar de collectie vind ik wel de moeite. 
Ik wou al een hele tijd gouden glitter in mijn bezit hebben, want met oogschaduw of pigment kreeg ik nooit het effect wat ik graag wou creëren. Ook nu kerst weer dichterbij komt kijk ik er naaruit om met deze glitters aan de slag te gaan! 


It's so pretty! Ik helemaal verliefd op deze gouden glitter. Hij is niet te gelig of te oranje, maar juist goed en er zitten zowel kleine als iets grotere glitters in. 
Ik ben er ondertussen al mee aan de slag gegaan, waarvan jullie morgen het resultaat mogen zien in een ooglook (spoiler alert op Instagram!).


De Rocky Horror Picture Show Gold Glitter is in ieder geval online nog te koop voor €21. Best prijzig, maar hier doe je echt wel heel lange tijd mee! 


6 opmerkingen

 1. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hier zelf nooit gebruik van maak, het ziet er wel heel tof uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh mooi, prachtig voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook dol op zulke glittertjes maar ik ben nog niet 'pro' genoeg om er een leuke look mee te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet dat die glittertjes nutteloos zouden zijn in mijn handen (ik ben nog niet zover gevorderd als make-updrager), maar het is zo mooi dat ik het toch zou kopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.