Sublime Bronze Golden Mousse - L'Oréal

woensdag 3 juli 2013


De tijd is aangebroken, mijn 'bruine' vakantiekleur is stilaan helemaal aan het verdwijnen. Ik heb er alles aan gedaan om ze zolang mogelijk te houden, lees hier mijn tips. Maar het is nu toch al meer dan 6 weken geleden dat ik terug ben dus het kan niet eeuwig blijven zitten. Aangezien ik ze niet kon onderhouden met de belgische zon heb ik nu maar de grove middelen erbij gehaald: zelfbruiner!
Ik gebruik in de winter vaak wat zelfbruiner om het extreem witte wat minder te doen lijken. Sinds kort gebruik ik een nieuwe, de Sublime Bronze Golden Mousse van L'Oréal. 


Wat belooft hij?
Het is een gouden mousse met ultralichte structuur die onmiddelijk en langdurig een verleidelijke en natuurlijke teint geeft.
Hij heeft een frisse en aangename geur en droogt snel. 


Zo ziet de mousse eruit. 

Aan de slag! 
Zeker nooit vergeten scrubben voor je zelfbruiner gaat gebruiken! Het verwijderd je dode huidcellen waardoor je de zelfbruiner veel gemakkelijker en egaler kunt uitsmeren. Als je vergeet te scrubben ontstaan de welbekende zelfbruiner vlekken en die wil je dus vermijden!
Je kan je hele lichaam met zelfbruiner verdelen of enkel je benen, armen,... Kan er natuurlijk vanaf hangen als je enkel wat bruiner wilt zijn om een bepaald kleedje aan te doen voor een feest bevoorbeeld en dan kan het al genoeg zijn enkel je benen te doen. Ik vind mijn benen vaak het belangrijkst, want die krijgen het minste zon en bruinen ook niet snel.

Als ik de Golden Mousse gebruik begin ik altijd met een kleine hoeveelheid aan te brengen die ik in ronde bewegingen verdeel tot dat de mousse helemaal opgedroogd is. Daarna kan je wat bijnemen voor het deel waar je nog niet bent geweest. Nooit verschillende lagen na elkaar aanbrengen, je lichaam moet het allemaal opnemen en dit gaat er niet natuurlijk uitzien. Vaak laat ik er 2 dagen tussen en breng ik nog een laag en die herhaal ik eventueel nog eens 2 dagen later tot ik het gewenst resultaat heb.


Hier heb ik nog geen zelfbruiner op.


Na één laag zelfbruiner.


En dit na een volgende laag 2 dagen later. 

Wat vind ik van deze Sublime Bronze Golden Mousse?
Hij werkt fijn, want het uitsmeren gaat heel vlot met deze mousse. Ik zie direct een resultaat na eenmaal te gebruiken en het oogt ook natuurlijk. Voor mij houdt hij ook lange tijd, ik denk dat hij geleidelijk na ongeveer 2 weken er terug af is. (Hangt er vaak vanaf.)
Nadelen?
De geur is alles behalve aangenaam. Ik werd er in het begin zelfs wat misselijk van! Maar dit gaat wel over na enkele keren te gebruiken. 
Nog een nadeel is dat een zelfbruiner ook vaak afgeeft en dat is bij deze niet anders. Dus draag zeker geen witte kleren, zeker niet als je hem pas hebt aangebracht.

Al bij al vind ik het wel een goede zelfbruiner! Die ook zuinig in gebruik is.

Je kan de Sublime Bronze Golden Mousse kopen voor 15,99€

Gebruiken jullie vaak een zelfbruiner? 

5 opmerkingen

 1. Dat klinkt als een fijn product! goede uitleg heb je er ook bij gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij ziet er goed uit bij jou! maar ik heb er toch nog altijd een beetje schrik van :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend van de geur zeg! Het lijkt me wel heel fijn! Hij ziet er namelijk zeer goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het effect mooi en subtiel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wil ook weer wat zelfbruiner gaan gebruikene

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.