Opgemaakt - juli

donderdag 25 juli 2013


Vandaag heb ik weer een opgemaakt artikel voor jullie! Het lijkt veel, maar alles was bijna al zo goed als leeg en werd tijd om helemaal op te maken. 

 • Osis - Slick flattening liquid 2 Form: Wat werd het tijd dat deze op is, want ik had hem echt een eeuwigheid! Deze vloeibare gelsubstantie van Osis zorgt ervoor dat mijn haren glad worden, of makkelijker met de stijltang te behandelen zijn. Ik vond hem wel ok, maar ik zou nu liever iets anders willen proberen.
 • Kiehl's - Ultra Facial Cleanser: Deze gezichtsreiniger vond ik goed werken, maar persoonlijk iets te 'dik' van mij mocht hij vloeibaarder zijn. 
 • Vichy - Purifying foaming water (sensitive skin): Zalige reinigingsmousse! Ik hou echt van schuimige substanties, dus ik vind het wel jammer dat hij op is, want ik vond deze heel erg fijn.
 • Vaseline - Aloë Vera: Weer een potje vaseline dat op is. Deze met Aloë Vera is mijn favoriet en gebruik ik altijd voor het slapen.
 • L'Occitane - Rose&Violette hand cream: Ja hoor, wéér een handcrème en wéér van L'Occitane. Ze blijven erg geliefd bij mij. Deze geur was ook weer heerlijk.
 • Pureology - shampoo + conditioner: Deze kwamen uit de Deauty box. Ook hier heb ik wel spijt van dat ze op zijn, want ze maakten mijn haren heel zacht met de nodige verzorging. 
Wat hebben jullie zoal opgemaakt de laatste tijd?

5 opmerkingen

 1. ik vind de kiehl's reiniger heel fijn, ik zorg wel altijd eerst dat m'n gezicht al goed nat is, dan werkt hij fijner want anders is hij inderdaad redelijk dik en ben je net lijm op je gezicht aan het smeren, zo voelt het toch voor mij :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die handcreme van L'Occitane klinkt goed. Ik ben altijd fan van hun handcremes maar deze ken ik nog niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij gaat het momenteel weer wat trager maar ik maak ook graag dingen op :) dan weet je tenminste dat je ze gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit vindt ik altijd zo leuk om te zien. Ik ben benieuwd naar de Pureology shampoo + Conditioner, dat lijkt me wel wat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook van mousses om mee te reinigen :-), ik gebruik er momenteel eentje van het huismerk van ici paris xl.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.