Cream Blush - Bourjois

zaterdag 13 juli 2013


De laatste tijd heb ik weer zo een blush periode, ik zou elke dag een ander kleurtje willen opdoen al maakt het warme weer het mij daar niet makkelijk mee. Het liefst draag ik zo goed als geen make up bij extreme warmte, want ook al gebruik ik primers en een fixing spray, ik hou er niet van dat het er zit als ik zou zweten. Toen ik zag dat Bourjois nieuw cream blushes uit had gebracht leek me dat wel een oplossing om toch soms een blosje op mijn wangen te hebben bij warm weer.Voor cream blush is het niet nodig om heel je make up te doen. Ok het is wel mooier als je gezicht egaler is, maar voor mij is het in de zomer gewoon al voldoende om toch dat kleurtje te hebben op mijn wangen. 

De Cream Blushes van Bourjois komen in 4 tinten waarvan ik da kleur Healthy Glow heb genomen. Deze leek me dan ook het mooist als je de rest van je make up simpel houd. 
Cream blushes zijn ook erg handig om onderweg mee te nemen, want het enige wat je nodig hebt om hem aan te brengen zijn je vingers. Het aanbrengen zelf vraagt wel wat oefening. In de Schoonheidsschool leerden wij om hem aan te brengen op de appeltjes van je wangen en hem zo te vervagen. Ik breng hem nu enkel aan op mijn jukbeenderen (ik vind mijn wangen al rond genoeg!)
Het beste kan je geleidelijk je blush opbouwen dus hem eerst zachtjes aanbrengen. Ik doe dit met deppende en ronde bewegingen om vlekken te voorkomen. 

Denk eraan: Cream blush mag je enkel op een vette basis aanbrengen, dus rechtstreeks op je gezicht of na je foundation! Je fixeert het daarna pas met een poeder. 
Tip: Je kan ook een lipstick gebruiken als cream blush, let er dan wel op welke kleur je neemt, maar hier krijg je zeker ook een mooi resultaat mee.


Zonder cream blush


Mét de Bourjous Cream Blush + ik heb het ook al afgepoederd. 

Ik vind dat deze cream blush er erg natuurlijk uitziet en me inderdaad een gezonde gloed geeft in mijn gezicht. Deze wordt zeker mijn standaard blush op warme dagen! 

Wat vinden jullie van deze cream blush? En gebruiken jullie het wel eens?

De Cream Blushes van Bourjois zijn te koop voor 10,99€

7 opmerkingen

 1. oh hij ziet er inderdaad prachtig naturel uit, heel mooi blosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amazing make-up! I love it:)

  bloglovin.com/blog/3880191

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't ziet er super natuurlijk uit! Vind het ook een mooie glow hebben!


  Liefs,

  Maria
  www.beautybandit.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kleur, ik kan er zelf niet goed mee werken helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er heel mooi uit bij je

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op cream blush, dus een van de Bourjois blushes zal vast nog wel in mijn stash belanden :-) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben een grote fan van cream blushes, zeker voor de warme zomer dagen. Deze van Bourjois worden zeker nog toegevoegd aan mijn stash!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.