Clump Defy - Max factor

woensdag 24 juli 2013


Het werd weer tijd om een nieuwe mascara te kopen. Eentje die me het meeste aansprak is de nieuwe van Max Factor: Clump Defy.
Clump Defy heeft het allemaal in zich, hij geeft je wimpers volume, lengte, scheidt je wimpers mooi uit elkaar en dat zonder te klonteren. Dus een mascara die ervoor zorgt dat je geen spinnenpoot effect krijgt!De Clump Defy heeft een schuin gebogen borsteltje. Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik zo een gebogen borsteltje gebruik. Ik nam trouwens per ongeluk de waterproof versie mee, omdat de gewone versie waarschijnlijk op was, maar zo een ramp vind ik dat niet aangezien het nog steeds zomer is!


Zonder mascara


Mét Clump Defy 


Wat vind ik ervan?
Wow, een erg fijne mascara! Al van de eerste keer dat ik hem gebruikte was ik overtuigd. Het gebogen borsteltje maakt het makkelijker om aan elk haartje te kunnen en laat geen dikke laag achter. Vaak bij een nieuwe mascara heb ik wel dat probleem dat je in het begin heel zuinig te werk moet gaan. Hij scheidt mijn wimpers goed en geeft ze ook volume zonder te klonteren. Misschien had ik wel graag net iets meer volume gezien. 
Lengte geeft hij ook, al heb ik dat niet echt nodig, maar doordat hij je wimpers zo scheidt lijken ze langer. 
Ik ga met plezier deze mascara elke dag gebruiken!

Clump Defy van Max Factor is te koop voor 14,99€

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.