Shoplog - Antwerpen

maandag 15 juli 2013Vorige week had ik een weekje verlof. Ik ben in mei al op reis geweest dus nu was het gewoon een weekje rusten en genieten thuis. Vaak heb ik dan ook eens tijd om dingen te doen waar ik anders niet aan kom of geen zin in heb zoals een grote opruim houden of ramen wassen. Al was dit door het warme weer niet met veel enthousiasme gebeurd. Ik plande ook een dagje met een vriendin om naar Antwerpen te gaan. Wat was dat al een hele poos geleden! Ik vergeet vaak wat voor leuke winkels ze in Antwerpen hebben, behalve MAC natuurlijk, dat vergeten we niet! En het zijn ook nog steeds solden dus misschien kwam ik wel een koopje tegen.


Aangezien ik erg leuke cadeautjes heb gekregen voor mijn verjaardag en een kleerkast vol heb hangen met stukken die ik nog maar enkele keren heb aangedaan of zelfs nog niet ging ik me wel inhouden. Zeker op gebied van kledij. Beauty daarentegen kan nooit ontbreken.
Dit heb ik gekocht:
 • Blueberry showergel van The Body Shop voor 3,25€ (als je mijn blog lang volgt weet je hoe verslaafd ik ben aan de Blueberry bodybutter dus deze kon ik niet laten liggen!)
 • Travelkit van H&M voor 4,95€. Ik ben nu wel al op vakantie geweest, maar dit is gewoon voor mijn volgende reis/trip, want ik vind dit zo ontzettend handig om mini's van je favoriete beautyproducten te maken.
 • Leuke sokjes met snorretjes en flamingo's van Veritas. Ze waren ieder 2,50€
 • Een superhandige mini portefuille om al mijn klantenkaarten in te steken! Deze is van Rubinstein en kocht ik in de INNO aan 50%. Hij was nog 8,95€
 • Van L'Occitane twee handcrèmes die ook aan 50% stonden! Fleurs Merveilleuses en Feuilles Magiques. Twee frisse en heerlijke geuren die perfect zijn voor in de zomer! Deze waren nu 8,40€
 • MAC Pigment in de kleur Naked. Ik begrijp het niet goed, maar dit is mijn eerste MAC pigment ooit en oh God, ik zou er nu al niet meer zonder kunnen. Deze is echt prachtig. Ik was op slag verliefd. Ik kocht ook nog een oogschaduw voor in mijn palette in de kleur Sketch, een prachtige aubergine kleur. Het pigment was 21,50€ en de oogschaduw 13€

Dit kleedje kocht ik bij Morgan, ik had er dringend nog eentje nodig voor de trouw van een vriendin. Ik weet ook niet waarom ik er altijd mee wacht tot het bijna zover is, want dat is vaak stressen om nog iets leuks te vinden. Hij kostte nu 49€ ipv 60€.

Geen extreme solden gedaan dus, maar ik ben wel blij met mijn nieuwe goodies!

6 opmerkingen

 1. Naked zou ik ook nog erg graag willen, vind het echt prachtig dat kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankopen, goed geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan! Shoppen wordt altijd extra leuk als het weer tijd is voor de solden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen maar je jurkje is prachtig om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. watheb je super leuk geshopt

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.