Nail Soakers

zondag 14 juli 2013


Glitter nagellak, Liquid sand, Confetti topcoats,... prachtig op je nagels, maar het is een hel om er terug af te krijgen. Ik heb de techniek met aluminum folie al enkele keren toegepast, maar ik vind het vreselijk, omdat ik er het geduld niet voor heb en vaak was er maar de helft verwijderd van mijn nagels. Toen ik de Nail Soakers online tegenkwam wist ik gewoon dat ik deze moest hebben! Ik bestelde ze via ebay voor maar een paar euro. Hier kan je dus niet voor sukkelen denk ik dan.
Lees verder hoe het werkt.



Je vult de nail soaker met nagellak remover (je kunt er gerust eentje zonder acceton gebruiken, werkte voor mij heel goed) tot iets meer over de helft van het tranparante gedeelte en steekt er voorzichtig een vinger in. Je laat je nagellak 5 tot 10 minuten 'weken', je ziet zelf als alles van je nagel verdwenen is. Voorzichtig terug verwijderen en je nagel is weer helemaal nagellak vrij! Ik spoel de nail soakers onmiddellijk uit en laat ze drogen.



Nagels met confetti topcoat



Is het slecht voor je nagels?
Ik zou dit zeker niet elke dag doen, want goed zal dit nooit zijn voor je nagels. Ze verdienen nadien wel wat extra verzorging (die van mij hebben nu de Miracle repair 7 van L'Oréal als extraatje), maar als je ze maar af en toe gebruikt kan het niet veel kwaad aan je nagels. 
Ik vind ze erg handig! 
Ze zijn ook ideaal voor het verwijderen van gellak nagels. Die ga ik binnenkort zetten als mijn nagels terug wat gerecupereerd zijn!

8 opmerkingen

  1. ziet er heel handig uit,, me like

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wohoow lijkt me echt super handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me heel handig voor glitterlakjes inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb dit eens eerder gezien, lijkt me best ideaal om te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel handig! Ga er ook eens naar kijken op Ebay, heb je een link voor me toevallig bij welke verkoper je ze hebt gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze hier gekocht: http://www.ebay.com/itm/281068959671?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

      Lekker goedkoop en zonder verzendkosten :)

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.