Cinema Time #1

maandag 29 juli 2013


Naast de vele series die ik volg vind ik het ook leuk om af en toe eens een filmpje te kijken. In de winter is het wel des te gezelliger onder het dekentje, al kan het op een regenachtige zomerdag ook wel iets hebben.
Af en toe ga ik dus een film artikel maken, waarin ik laat zien welke films ik onlangs heb gezien en wat ik van ze vond. 
Lees verder welke het deze keer zijn.Silver Linings Playbook
Ok, ik moet eerlijk bekennen. Ik wou deze graag zien, omdat Bradley Cooper erin meespeelt. Na The Hangover is hij op mijn lijstje van knapperds beland. Het hunk gehalte wat hij in The Hangover heeft was in deze film wel wat minder aangezien hij iemand met mentale problemen speelt. 
Patrizio (Pat) heeft een bipolaire stoornis, waardoor zijn huwelijk is gestrand. Hij wordt ontslaan uit de instelling waar hij verbleef en is ervan overtuigd dat hij zijn ex vrouw Nikki terug kan winnen. Hij ontmoet ondertussen Tiffany (Jennifer Lawrence) die weduwe is en zelf geen gemakkelijke is. Er ontstaat een vreemde vriendschap tussen hun twee. Via Tiffany probeert Pat met zijn ex vrouw te communiceren aangezien hij een contactverbod heeft. In ruil daarvan moet Pat Tiffany helpen als danspartner voor een wedstrijd die voor haar veel betekend.
Zeker een mooie film. Ik zie Bradley Cooper en Jennifer Lawrence allebei graag acteren. Binnenkort zijn ze opnieuw samen te zien in 'Serena' die rond oktober uitkomt!


Into The Wild
Al een iets oudere film, maar ik had hem nog steeds niet gezien en had er al veel goeds over gehoord. 
Into The Wild gaat over Chris die pas afgestudeerd is en de maatschappij en alles er rond beu is. Alles draait maar om geld en prestatie. Hij voelt ook dat hij geen band met zijn ouders heeft die dit allemaal wél belangrijk vinden. Enkel met zijn zus komt hij goed overeen die hem dan ook overal in steunt.
Hij besluit al zijn spaargeld weg te schenken aan een goed doel en er met zijn rugzak erop uit te trekken. Hij verandert ook zijn naam in Alexander Supertramp, zodat het voor zijn ouders heel erg moeilijk is hem op te sporen. Zijn droom is om naar Alaska te gaan waar hij uiteindelijk geraakt. Onderweg komt hij mensen met veel verschillende persoonlijkheden tegen en leert hij te overleven. 
Best een aangrijpende film! Zeker als je weet dat het ook gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Hier ga je wel even nadenken wat er echt belangrijk is in het leven. 


Despicable Me 2
Gelato!!
Haha, wie hem gezien heeft weet wel waar ik het over heb. De leuke minions uit Despicable me zijn namelijk niet enkel zot van bananen, maar ook van ijsjes. De eerste had ik ook gezien en vond die erg leuk net als de tweede. 
In Despicable Me 2 heeft Gru zijn schurken leventje vaarwel gezegd en houdt hij zich enkel bezig met de opvoeding van zijn 3 adoptiekindjes en het maken van confituur. Op een dag wordt hij door de anti-schurken organisatie gevraagd om mee te helpen om de nieuwe schurk op te sporen. Uiteindelijk hapt Gru toe en doet dit samen met zijn partner Lucy, waar hij stilaan gevoelens voor krijgt. Ook de minions verdwijnen één voor één...
Erg leuk film! Ik hoop dat er nog een derde op komst is.


Spring Breakers
Ik wou Spring Breakers graag in de bioscoop gaan zien, maar ik ben achteraf wel blij dat hij toen niet meer speelde. Er hangt zo een sfeer in de film waar ik niet echt van hou. 
Het gaat over 4 meisjes die willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het studentenleven en op zoek willen gaan naar hunzelf. Om net als de anderen op spring break te gaan in Florida hebben ze geld nodig, wat dan al fout begint, want Brit, Candy en Cotty besluiten een wegresaturant te overvallen. Faith is eerder een religieus meisje die hier helemaal niet achter staat, maar besluit toch met ze mee te gaan. Eenmaal als ze daar zijn gaan ze enkel feesten en gebruiken ze overvloedig drank en drugs, waardoor ze in de gevangenis belanden. Ze komen vrij doordat Alien de borg heeft betaald. ALien is een crimineel waarvan Faith bang heeft en besluit terug naar huis te gaan. De andere drie blijven en sluiten zich aan bij zijn criminele activiteiten. 
Ik had er eerder een feel good movie van verwacht (misschien in het vervolg het verhaal helemaal lezen Griet!). Niet echt een aanrader.

Hebben jullie onlangs nog een leuke film gezien?

6 opmerkingen

 1. Ja! Epic is ook de moeite waard om naar toe te gaan en ik wil nog met mijn knulletje naar Despicable Me 2 gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n overzicht! Ik zou echt wat vaker een film moeten kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Despicable Me 2 wil ik zeker nog zien :-) En naar Spring breakers ben ik eigenlijk ook wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzichtje! Heb nu wel zin om een film te bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de eerste twee wil ik ook nog zien

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.