Picture My Life - juni #6

maandag 1 juli 2013


Een nieuwe maand is weer aangebroken dus dat wilt zeggen dat ik jullie laat zien wat ik in juni allemaal heb gedaan. Bereidt je voor op veel food foto's!Ik maakte de gezonde banaan-ei pannenkoeken! Recept had ik van Misslipgloss. Mmmm, heel erg lekker en een ideaal ontbijt om de dag goed mee te starten!


Iets minder gezond haha, mijn zonde van de week. Ik nam mijn mama mee naar Coffee Café om haar moederdag nog te vieren, want toen was ik net op vakantie. 


Sheetmasks! Eentje is hier al online gekomen. Binnenkort ga ik het 3D masker eens testen!


Ik was naar Summer Ink geweest, waar je al een verslagje van kon lezen. Hier ben ik samen met Femke Fatale. 


Klaar om te gaan lopen! Ik moet wel zeggen dat het lopen even stil ligt.. De motivatie is ver te zoeken en ik mag mijn knie even niet belasten aangezien ik gevallen ben, auw. Maar volgende week wil ik er weer helemaal invliegen en een nieuw doel opstellen.


Yeey, het nieuw album van 30 Seconds To Mars kwam eind mei al uit, maar ik had het online besteld via hun offciële site, was ook goedkoper al moest ik wat wachten. (Ondertussen wel al 100x online beluisterd)


Outfit voor een familiefeestje.


Deze passievruchtentaart had ik gemaakt voor de familiebbq. Enorm lekker! Maar een serieuze caloriebom haha


Als ik kon vertrok ik vandaag nog terug naar Kroatië. Ik mis het nog steeds.


Pretty Little Liars startte met hun 4de seizoen! Obsessie is weer begonnen.


Naturel look 


Havermout-dadels koekjes! Deze komt ook van Misslipgloss al kom je hem wel op vele blogs tegen. Ik ben tegenwoordig wel into clean food, oftwel alles met natuurlijke ingrediënten. 


Shoppen bij Albert Heijn! We hebben deze niet in de buurt, maar in Maastricht is er wel eentje en dat is niet zo ver. Leuk om eens wat andere dingen tegen te komen. 


Verse kokosnoot die ik met behulp van youtube heb opengekregen! Gewoon op slaan helpt niet echt..
Dit is zoooo lekker, ik vraag me af waarom ik dit niet vaker koop.


Heerlijk etentje bij een vriendin. 


Gisteren had ik een visagie opdracht voor een sixties event. Ik doe dit nog wel vaker, al was het deze keer even geleden en jammer genoeg niet zoveel volk. Ze hadden er leuke oldschool rolschaatsen! LOVE THEM!


Oooh en het is nu nog exact 6 dagen en ik zie 30 Seconds To Mars terug!!! Ik ga zondag naar Rock Werchter en kijk er extreem naar uit. Het is de dag voor mijn verjaardag dus dat maakt het iets wat speciaal. 

Hoe was jullie maand? En gaat er nog iemand naar Werchter?

5 opmerkingen

  1. Leuke foto`s en wat een lekkere dingen... krijg er trek van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer leuke fotootjes en wij gaan zaterdag naar Rock Werchter...ik had liever een combiticket gehad, maar he...het groeit hier niet :p :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke foto's! de skinlite masker met aloe vera verkopen ze bij onze drogist niet(jammer, want de lavendel is heerlijk maar deze lijkt me nog lekkerder)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.