Tanya Burr | Bambi Eyes Falls Eye Lashes

zondag 12 juli 2015


Valse wimpers en ik zijn nooit zo goed samengegaan. Ik ben gezegend met vrij lange wimpers van mezelf dus daarmee had ik er nooit zo'n interesse in. Enkel bij Halloween durf ik al eens wat extremer te gaan, al vind ik het vaak erg mooi in ooglooks, omdat mijn wimpers dan ook wat wegvallen. Ook voor een speciale gelegenheid zou ik er mij aan durven wagen. 
De Tanya Burr wimpers had ik al enkele maanden liggen en had zin om te nu eens te testen. Ik volg haar op YouTube en vond bij de lancering dat de wimpers er echt heel erg mooi uitzagen. Vooral de Bambi Eyes wimpers en deze nam ik ook mee. De Bambi Eyes wimpers ogen nog vrij natuurlijk. De wimpers zijn mooi gesepareerd en vrij lang, maar anders zouden ze bij mij niet opvallen! 
Je ogen zouden er groter mee lijken (het bambi effect!) wat ik altijd wel mooi vind.
Er zit wimperlijm bij en deze heb ik ook gebruikt, want mijn DUO lijm was vervallen. Deze lijm droogt zwart op dus als je eyeliner draagt vind ik dit wel ideaal, maar anders zou ik liever een transparante lijm willen. 

Ik ben geen grote held in het aanbrengen van valse wimpers. Gewoon omdat ik het ook zelden doe, maar ze brachten wel fijn aan. Of toch eentje ervan! (Ik vertel verder waarom) Resultaat Bambi Eyes Falls Eye Lashes


Het makkelijkst om valse wimpers aan te brengen is dat je ze met een pincet vasthoudt. Ik zet ze ook eerst in het midden van mijn oog en daarna de uiteinden. Deze was jammer genoeg wat los gekomen. 
De wimpers stoorden me niet, want ik heb al wimpers gehad die je de hele tijd voelde zitten. 
Ik ben dus heel blij met het resultaat, enkel scheelde er iets met het rechter paar. Deze bracht ook veel moeilijker aan, omdat ze gewoon extreem gekruld waren. In het doosje kon je dit niet zien, maar het was echt geen zicht. Dit vind ik zo zonde, want ik vond deze erg mooi. Het zal een productiefout zijn wat altijd kan gebeuren natuurlijk. 
Hierdoor heb ik er wat gemengde gevoelens over al zou ik ze nog wel eens een tweede kans geven! 

De Tanya Burr Falls Eye Lashes kan je online kopen bij Beauty-licious 
Prijs: €6,49


Draag jij wel eens valse wimpers? 

♥ 

11 opmerkingen

 1. Jammer dat ze wat tegen vallen. Ik vind zelf de krul je wel heel goed staan maar misschien zit het ook niet zo lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ze niet zo goed zaten, dat is altijd wel belangrijk, het resultaat op de foto vind ik trouwens prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo op de foto zien ze er mooi uit. Wel jammer dat ze toch wat tegenvielen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat je gemengde gevoelens hebt, ik vind ze zelf wel mooi ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze er heel mooi uitzien. Ik ben de laatste tijd ook bezig met false lashes, het is wel lastig om ze goed op te krijgen soms (: nog even oefenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit, alleen jammer dat ze wat tegenvielen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook nog nooit nepwimpers geprobeerd, het lijkt me altijd zo'n gedoe! :-)
  Het resultaat ziet er mooi uit, enkel jammer dat het maar aan één kant kon dan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind valse wimpers er vaak mooi uitzien bij anderen, maar zelf waag ik me er ook niet echt vaak aan. Deze zien er wel erg mooi, wel jammer dat ze toch een beetje tegenvielen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer :( Ik vind valse wimpers meestal prachtig staan maar heb er mezelf nog nooit aan gewaagd. Dat aanbrengen lijkt me zo'n gedoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind wel dat ze er zeer mooi uitzien! Jammer dat ze dan wat teleurstelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hmz naar! en de lijm wat er bij zit deugd dan al niet, ik moet ook dringend een nieuw flesje duo aanschaffen maar ik twijfel om iets anders te proberen want het stinkt zo :d

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.