Redken | Frizz Dismiss

vrijdag 10 juli 2015


Er is één luxe haarmerk dat er voor mij bovenuit springt en dat is Redken. Jaren was ik helemaal verkocht aan de Extreme lijn die mijn haren helemaal gelukkig maakte. Het was dus een klein feest om dit leuke perspakket van Redken binnen te krijgen. Ondertussen gebruik ik deze producten al enkele weken en vertel ik je er vandaag meer over. 

FRIZZ DISMISS
Deze Friss Dismiss lijn met Frizz Protection Factor is dé oplossing tegen krullen bij elke vochtigheidsgraad. We hebben het dan niet alleen over een hele bos krullend haar, maar haar dat vooral statisch geladen is en dus snel begint te kroezen. Je kent die antennes wel die soms komen opduiken. Wel bij deze producten worden ze in toom gehouden. 

Hoe het werkt? 
Het exclusieve Humidity-Resist Complex van Frizz Dismiss bevat Brzaliaanse Pracaxiolie en Aquatoril om het haar glad te maken en te beschermen tegen vocht. Frizz Dismiss is ook de eerste haarverzorging met deze technologie. 
Ik testte deze 4 producten uit: 


Frizz Dismiss Shampoo
Ik kreeg hier de gewone versie van, maar je hebt deze shampoo ook sulfaten vrij wat ik super vind! Deze zou ik ook eerder gebruiken, want ik probeer liever sulfaten te vermijden zo goed ik kan. 
De Frizz Dismiss shampoo maakt de haren glad en beschermt ze tegen vochtigheid. 


Frizz Dismiss Conditioner
Ook de conditioner heeft een gladmakende en beschermende werking. Hij zorgt ervoor dat je haren beter handelbaar zijn. 

Frizz Dismiss Masker
Voor ultieme gladheid moet je bij het Frizz Dismiss haarmasker zijn. Meteen ook één van mijn favorieten. Frizz Dismiss Fly Away Fix 
Deze sheets (50 stuks) zijn ideaal om er tussendoor te gebruiken. Als je erg veel last hebt van statisch geladen haar dan verdwijnt dit al snel door er met deze sheets zachtjes over te gaan. 

Mijn ervaring met Frizz Dismiss:
Ik heb van mezelf licht golvende haren dat vooral bij vochtig (regenachtig) weer alle kanten dreigt uit te gaan als ik er niets aan doe. De Frizz Dismiss shampoo en conditioner werken erg fijn samen. Ik voel meteen dat mijn haren gladder worden zonder dat ze verzwaren. Mijn haren zijn makkelijk doorkambaar en gaan minder snel kroezen bij regenweer. Een heel groot verschil zie ik wel niet als ze droog zijn. Ze zijn nét iets minder golvend dan anders, maar niet dan mijn haren ineens stijl zijn.
Vooral het haarmasker zorgt voor een extra treat. Hallo glad en zacht haar! Dit is zeker de topper uit de reeks. 
De sheets gebruik ik wat minder, maar in een noodgeval of voor iemand die erg last heeft van kroezende haren kunnen deze erg handig zijn. 

Prijs Frizz Dismiss shampoo: €22
Conditioner: €24,20
Masker: €35
Fly Away Fix Sheets: € 30

♥ 

6 opmerkingen

 1. Ik kon dit merk nog niet maar het klinkt zeer goed!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb wel eens wat gehoord van dit merk, maar zelf heb ik het nog nooit geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb juist geen last bij regenweer maar bij droog weer, mijn haar klit enorm door de droogte. Redken heeft vast wel een oplossing hiervoor ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Dit klinkt al dé oplossing voor mijn overdaad aan antennes (krullen, wat wil je?!). Het masker en de sheets zou ik maar al te graag eens uittesten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's heb je gemaakt en de producten lijken me erg fijn! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.