WAAT Beauty Box

zaterdag 6 juli 2013


Na toch wel teleurgesteld te zijn in de laatste Deauty Box was ik erg benieuwd hoe mijn eerste WAAT? box me zou bevallen! Het is hun derde box die is uitgebracht en na de eerste twee tegen te komen op verschillende blogs was ik wel overtuigd.
Het eerste positieve wat ik al meteen kwijt wil: Er zitten 6 fullsize producten in! Yay!Da WAAT? beautybox belooft minimaal vijf vernieuwende beauty miniaturen en full-size producten t.w.v minstens €50,00 en nog goed nieuws: ze verzenden naar België! Je moet dan wel verzendkosten betalen.
De mooie roze box bevat zoals alle beautyboxen een menu met een lijstje van de producten:

 • Easy Sun Super zelfbruiner of zonnezijde 12,50€
 • Easy Sun Aftersun 12,50€
 • Maybelline Eye Studio Mono oogschaduw 7,95€
 • Rimmel Glam Eyes Professional Liquid Liner 6,99€
 • Manhattan Quick Dry 60 Seconds nagellak 3,09 €
 • Siliconen horloge met strass steentjes 29,95€


Wow, lekker veel Make-Up! Manhattan is al een hele poos niet meer te krijgen bij ons dus ik ben wel blij om dit merk terug te ontdekken! Ik heb de kleur 81C.
Net als de Liquid Liner van Rimmel. Ik zou niet snel deze kleur kopen, Intense Plum, maar toch ben ik excited om deze te testen!
Met de mono oogschaduw van Maybelline ben ik ook tevreden aangezien ik onlangs gehoord heb dat ze een goed pigment hebben! Hierin heb ik de kleur Golden Sand. 
Ik weet niet als het een teken is, maar blijkbaar moet ik dirngend toch wat bruinen. Na het Etat Pur product die helpt met bruinen (in de Deauty Box) heb ik nu de Super zelbruiner van Easy Sun. En ook een after sun met komkommerextract. 
En dan het horloge! Toen ik het vlug bekeek dacht ik van ok, ja het zal wel zo een crappy horloge zijn, maar het ziet er echt superleuk uit! Ik draag eigenlijk nooit een horloge, maar de laatste tijd was ik er over aan het denken om toch een nieuwe te kopen. Deze zit me heel erg goed!

Eindconclusie WAAT? Beauty Box:
Ik ben hier zeker wel over te spreken! Er zitten (deze) keer wel niet echt luxeproducten in, maar dat beloven ze ook niet zoals Deauty. Als je alles optelt bedraagt de box een inhoud van 72,98€! Dat vind ik dan zeker de moeite. 

Voor meer info ga naar WAAT? Beauty Box online

5 opmerkingen

 1. Ik vind hem maar mweh, niet echt producten waarvan ik zeg: ooh leuk die wil ik wel eens proberen. Geef mij Deauty maar dan :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke box! een stuk origineler dan deauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze box er zeker wel goed uit zien! Het is elk geval zeker het geld waard! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik schaam me diep.. maar ik moet mijn box nog openen.. ik vind het niet zo wauw..
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.