Personal | Picture My Life - Februari '17

dinsdag 28 februari 2017


Februari was voor mij een maand waar ik vaak de zakdoek naar boven heb moeten halen. Ik word niet snel ziek, maar als ik slaaptekort heb heb ik het meestal zitten. Gelukkig geen griep, maar een fikse verkoudheid waar ik moeilijk vanaf geraakte. Ik heb mezelf dan ook verplicht om het deze week iets rustiger aan te doen. De afgelopen weken stond er dan ook heel wat leuks op de planning waar ik je vandaag meer over vertel! 


Mijn haren krullen gaat steeds vlotter en beter! De dag ervoor was ik naar de kapper geweest wat het extra makkelijk maakte om de krultang erin te zetten. Ik hou vooral van het wavy effect. 


Heerlijke producten om mij mee te verwennen op een zondag. Roger & Gallet bracht trouwens een Eau De Parfum uit van Gingembre Rouge. De intense versie van de Eau Fraîche die lang blijft hangen. Ik vind deze zoete/pittige gember geur heerlijk en ben blij dat er nu een parfum van is. 


Met de mama ging ik een zondagnamiddag naar Maastricht. Dit wil ik zeker vaker doen aangezien de winkels er altijd open zijn. Tussenstop was bij Chocolate Company ♥ Voor wie van chocolade houdt is dit zeker een aanrader! Ik kom er erg graag. 


Mmmm, moeilijk te weerstaan 


Maar ik heb niets meegenomen! 


Aan de etalage van Douglas


Lang geleden dat ik nog eens bij Tasty Bowl was geweest. Naast mijn geliefde Pad Thai nam ik er ook enkel sushi's bij. 


Eindelijk was het zover! Ik kocht een nieuwe plant in de Ikea en hij is mega groot. Aangezien ik er helemaal verliefd op ben vergeet ik hem geen water te geven en verzorg ik hem goed. Deze palm soort is makkelijk te onderhouden, want hij heeft niet meer dan 1 keer per week water nodig. Ideaal voor mij. 


Voor een vriendin haar verjaardag gingen we ontbijten bij Le Pain Quotidien in Hasselt. Ik kwam er voor de eerste keer en ben aangenaam verrast! Een pluspunt dat ze veel bio producten gebruiken. 


Een granola parfait kon ik moeilijk afslaan en bestelde ik extra bij het ontbijt. Zeer lekker allemaal, maar toch wel wat teveel! 


Hoera! Mijn blog bestaat deze maand 7 jaar! 


Nog steeds in de ban van het Metal Matte palette van Kat Von D. Ik maakte er weer een look mee. 


Valentijn cadeautje voor mezelf. De Unicorn Horn Bubble Bar en Cupid Bath Bomb van Lush.  


Een bananenbrood is iets wat ik regelmatig maak. Deze keer besloot ik een chocolade bananenbrood te maken. Op zich zeker lekker, maar mijn voorkeur gaat toch naar de gewone variant. 


Tijd om Monsieur Gustave van Lush in bad te gooien. 


Nomnom, wat werden we verwend bij het Lierac event! Na een tripje tot Brussel is het erg aangenaam om zo een event te beginnen. Alles was vegetarisch en best gezond als ik de twee taarten niet meetel. De chocoladetaart was een bommetje, maar óverheerlijk. 


De nieuwe zonnelijn werd oa voorgesteld. Hier ga ik zeker meer over vertellen vanaf dat ik wat zon heb gezien (je zal dus nog wat geduld moeten hebben!). 


Ster van de avond: het nieuwe dag-en nachtserum Lumilogie van Lierac. Speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken en littekens te vervagen. Ik zit al in testmodus, want hier was ik zo benieuwd naar. 


Maskertjes tijd! De Custom Masks van Germaine De Capuccini zijn zo fijn. 


Oeee, nog een weekje wachten tot de NYX store in Hasselt zou opnenen. Ik moest natuurlijk al eens gaan piepen. 


Fishnet kousen zijn terug hip. Even grabbelen in mijn kleerkast, want een tien jaar geleden durfde ik dat ook al eens aan te doen! Ik vind de combinatie erg leuk met een ripped jeans en een kortere broek. 


Wavy hair whoop whoop 


Het beste van de maand was zonder twijfel Tom Odell in de AB. Ik kan moeilijk verwoorden wat zijn muziek met mij doet, maar hij raakt bij mij zeker een gevoelige snaar. Zalig om hem opnieuw live te zien na Pukkelpop en vooral in een zaal zoals de AB. 


♥ ♥ ♥ 


Samen met bestie Steffi ging ik vorige vrijdag naar de opening van de NYX store. Even aanschuiven buiten om binnen een enorme drukte te vermijden is het voor mij al direct overweldigend om er echt op mijn gemak rond te kijken. De winkel vond ik er ordelijk en mooi uitzien! Misschien kleiner dan in Gent, ofwel leek het zo omdat het een vrij lange en smalle winkel is. Toch ben ik blij met de nieuwe aanwinst in Hasselt! 
Om even te bekomen gingen we naar mijn favoriete hotspot Coffee Café. 


Mijn aankoopjes! Eindelijk de Glitter Primer in mijn bezit die in Gent uitverkocht was en ik online nooit vond. Ook de nieuwe vloeibare highlighter vond ik er erg mooi uitzien en ik nam nog twee Jumbo Eye Pencils mee. 


De Glitter Primer moest ik natuurlijk meteen uittesten. Samen met de Jumbo Eye Pencil in de kleur Rust maakte ik deze look. 


Yay! Het is weer 21% korting bij Ici Paris XL. Ik had met mezelf een deal gemaakt dat ik enkel een GlamGlow product mocht kopen als ik hem met korting kon scoren + ik had nog een giftcard liggen dus dat kwam goed uit! Ik koos het DreamDuo treatment met een erg fancy verpakking. Binnenkort meer hierover! 




♥ 

5 opmerkingen

  1. Leuke foto's weer! Je maakt hele mooie looks vind ik, erg gaaf! Wat leuk dat er spoedig een NYX-winkel opent. En erg gaaf dat je Tom Odell hebt gezien, daar wil ik ook nog graag eens heen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look met het Kat von D palette! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi verslag! Ik ben benieuwd naar je bevindingen met DreamDuo van GlamGlow.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog proficiat met je blogverjaardag! Leuke maand precies, veel toffe dingen gedaan. Die chocolade ziet er in elk geval heerlijk uit, weet niet of ik daar aan had kunnen weerstaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.