Maybelline | The Falsies Push Up Angel Mascara

maandag 20 februari 2017


Het blijft me steeds verbazen hoe mascara's steeds vernieuwend kunnen zijn. Mijn favoriet high street mascara merk is nog steeds Maybelline. Van de Great Lash mascara heb ik als tiener er zeker enkele verslonden en na al die jaren doe ik nog steeds leuke ontdekkingen tussen hun groot aanbod aan mascara's. De nieuweling is er eentje die voor het waaierend effect zorgt. Een trend die op dit moment erg populair is op Instagram. Tijdloos, iconisch en met een tikkeltje drama...WINGING IT!  
The Falsies Push Up Angel mascara heeft me alvast voor zich gewonnen door zijn mooie kleurtjes. Het viel me meteen op dat het borsteltje erg uniek is, geen volle mascaraborstel maar een borsteltje dat lijkt op een kam. Ik vreesde hier wel voor, maar het is een kwestie van er even aan te wennen. 
Het borsteltje bevat zowel korte als lange haartjes die voor de vleugellook zorgen. De korte haartjes geven de wimpers volume en de lange haartjes rekken elke wimper extreem uit en richt ze naar buiten.
De Push Up Angel mascara werkt zowel liftend als uitwaaierend. Je wimpers blijven de hele dag mooi gekruld. Dankzij de nieuwe stylingformule blijft alles dus prima op zijn plaats. Boven zonder, onder met The Falsies Push Up Angel mascara

Persoonlijk heb ik liever een gewone mascaraborstel die niet te dun of te dik is. Toch ben ik de Push Up Angel mascara ondertussen gewend en ben ik ook tevreden van het resultaat. Ondanks het dunne borsteltje bevat hij toch steeds genoeg product om aan te brengen. Je kan makkelijk tot aan de wortels waardoor ik mijn wimpers beter kan krullen en omhoog duw. Het uitwaaierend, vleugel effect is niet extreem, maar ik merk wel het verschil. 
De mascara klontert niet en spreidt de wimpers vrij goed, alleen mocht er een tikkeltje meer volume zijn. 
Voor mij zijn de grote pluspunten dat mijn wimpers de hele dag gekruld blijven, lichtjes naar buiten worden geduwd en dat de mascara geen vlekken geeft. 


The Falsies Push Up Angel mascara is vanaf nu te koop bij oa. Kruidvat. 

Prijs: €14,999 opmerkingen

 1. Ik vind het voor mij persoonlijk dnek ik nog niet helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het resultaat wel oke, maar niet heel speciaal. Het borsteltje vind ik zelf helemaal niks, heb zoiets al keer gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm nee ik vind het resultaat niet mooi en het borsteltje lijkt me ook helemaal niet fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het resultaat ziet er best nog mooi uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou toch meer van volume gevende mascara's. Het borsteltje ziet er idd een beetje vreemd uit, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi effect, ik vind hem wel mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw je wimpers worden er zo lang van! Het ziet eruit als een prima mascara, maar ik ben niet helemaal blown-away.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet mijn ding, geef mij maar een mascara met giga veel volume.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.