Kat Von D | Lock-It Concealer Crème

maandag 6 februari 2017


Een leven zonder concealer zou ik me niet meer kunnen voorstellen. Op dagen dat mijn huid een rampgebied lijkt doet concealer mij er een stuk beter uitzien en verdwijnen puistjes sito presto. Ook na een nachtje slecht geslapen te hebben lijk ik meteen een stukje wakkerder. Over de Lock-It concealer van Kat Von D had ik erg veel positieve meningen gelezen en daarom besloot ik hem uit Londen mee te nemen. Een concealer die zelfs een tattoo doet verdwijnen? Hier was ik erg benieuwd naar!


Ik val in herhaling, maar zoals we gewend zijn bij Kat Von D is de verpakking een tikkeltje stoer en erg mooi. Het liefst gebruik ik een vloeibare concealer met een sponsen applicator zoals deze. Werkt snel en is makkelijk in gebruik. 
De kleurkeuze van de Lock-It concealer vond ik best wel ingewikkeld. Gelukkig heb ik hem bij Debenhams laten aanbrengen, want online zou ik niet weten wat kiezen. De tinten maken een vrij grote sprong van licht naar donker, maar dat komt dan ook omdat ze wisselen van neutraal, warm en cool. Ikzelf ben een neutraaltje! Mijn kleur is Light 15 Neutral.
Bijzonder is ook dat er een witte concealer 'White Out' tussenzit. Deze is ideaal om kleuren intenser te maken, bijvoorbeeld als oogschaduwbasis of bij een lipkleur, maar ook om delen van je gezicht op te helderen. Links zonder/rechts met Lock-It Concealer Crème 

MULTITASKING
Wat belooft deze concealer nu net zo uniek te maken? Wel, je kan veel kanten met hem op. Ophelderen onder je ogen, onzuiverheden verbergen, verkleuringen en roodheid neutraliseren, maar ook contouren en highlighten. De Lock-It concealer verbergt alles wat je liever niet ziet. 
De textuur is vrij romig en hij heeft een hoog pigment waardoor hij erg goed dekt. Hier is wel de boodschap om niet al te veel van de concealer te gebruiken, omdat hij anders snel ophoopt. Vooral onder de ogen moet je hiermee oppassen. In het begin was ik vrij gul met de concealer, maar dan gaat hij wel droge lijntjes accentueren. Voor iemand die last heeft van donkere kringen zal hij zeker fijn werken. 
Ik moest natuurlijk ook de tattoo-test doen en mits de concealer lichtjes op te bouwen krijg je hem inderdaad volledig weg!
Eenmaal aangebracht en afgepoederd kan je de hele dag gerust zijn. Hij blijft muurvast zitten. 


Prijs: €26,0010 opmerkingen

 1. Wauw, heel erg dekkend inderdaad, heel erg mooi! Ik heb er al vele enthousiaste verhalen over gehoord, maar heb hem helaas zelf tot nog toe nog niet kunnen proberen, snel doen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze concealer lijkt me zo fijn, ook omdat hij vrij licht is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat klinkt dat als een ideaal producten zeg. Een goede concealer heb ik zeker nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook iemand die altijd concealer moet gebruiken. Het resultaat ziet er goed uit seg. Deze zet ik op mijn wishlist voor als in deze eens tegenkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die dekt inderdaad heel erg goed! Lijkt me een erg goeie concealer!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.