COLAB Dry Shampoo | Extreme Volume

donderdag 23 februari 2017Ik vind het heerlijk om te zien wanneer bloggers of YouTubers hun eigen beauty of make-uplijn uitbrengen. Stiekem droom ik hier ook ooit van of lijkt het me in elk geval te gek om samen te kunnen werken met een merk waar ik van hou. Toen ik in Londen was kwam ik de Colab droogshampoos tegen van Ruth Crilly. Als fervent droogshampoo gebruiker was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt en nam ik er eentje mee naar huis. Ruth Crilly is niet enkel een blogger/YouTuber, ze is ook een fashion model waardoor ze de kneepjes van het vak backstage kon ontdekken. Samen met een groepje gepassioneerde beauty experts, waaronder de Pixiwoo zusjes, werd de COLAB droogshampoo ontwikkeld. Ze noemt het een droogshampoo voor volwassenen door zijn onzichtbare en zuivere formule. Dit in combinatie met een heerlijke, geraffineerde geur. 
De collectie in onderverdeeld in twee varianten: Sheer / Invicible en Extreme Volume. Beide collecties bevatten ieder zes verschillende geuren gebaseerd op de modewereld.  
Niet te vergeten zijn ze betaalbaar, je kan de prijzen vergelijken met Batiste. 

De Extreme Volume droogshampoo geeft zonder veel moeite doen een groot volume aan het haar. Door het volumepoeder dat deze droogshampoo bevat worden de wortels meteen gelift en krijgt het haar een pak meer textuur. 
Het haar voelt meteen een stuk frisser aan doordat het olielaagje helemaal wordt geabsorbeerd. 
Ik koos voor de London Classic Fragrance (duh!) een klassieke, eigentijdse geur van bergamot, musk en magnolia


Ik heb al heel wat droogshampoos versleten en ik ben vooral grote fan van Batiste. De COLAB droogshampoo moest zich dus even bewijzen. De voor en na spreekt voor zich, het resultaat mag er zeker zijn! Hij werkt fijn, maakt mijn haren zuiver en er zit meteen terug model in. Ik ben ook tevreden met het volume dat ik van deze droogshampoo krijg. Nice!
Een minpuntje vind ik wel dat deze droogshampoo erg poederig is. Ik moet altijd even lucht gaan happen nadat ik hem gebruikt heb. Met mijn blonde highlights kan ik deze droogshampoo wel hebben, maar ik denk dat hij bij  brunettes toch wel een waas achter zou laten. Ik moet best moeite doen om hem volledig uit te borstelen. 
De Sheer + Invisible collectie lijkt me hierin beter en als ik eerlijk ben heeft Batiste er ook enkele tussen zitten die dit probleem hebben. 

Ik had er geen idee van dat de droogshampoo's van COLAB ook bij ons te verkrijgen zijn, maar ik kwam ze bij Kruidvat online tegen! Je moet dus niet per sé een tripje naar Londen boeken (ik zou het wel een leuk excuus vinden). 


♥ 

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.