Lush | Monsieur Gustave Bath Oil

dinsdag 14 februari 2017


Het was een hele opgave om dit klein balletje in zijn geheel mee te krijgen naar huis. De Bath Melts of Oils van Lush (ik ben even in de war hoe ik ze nu juist moet noemen want op de verpakking staat Bath Melt, maar online staat Bath Oil) smelten snel weg bij hoge temperaturen. Niet zo handig in een overvolle Lush in Londen waar het vrij benauwd was. Toch was ik hier té benieuwd naar, want ik hou van badolie. Ik zocht dus naar een Bath Oil die nog mooi in vorm was en dat was Monsieur Gustave! 


De Bath Oils behoren tot de Oxford Street exclusives. Bij ons in Lush vind je wel de Razzle Dazzle Bath Oil, maar in Londen is het gamma erg uitgebreid. 
Monsieur Gustave is alvast een streling voor het oog. Deze Bath Oil is paars gekleurd en bevat zilveren glitters. Hij is enorm gepigmenteerd wat je snel zal merken wanneer je hem vastneemt. 

Ingrediënten;
Organic Shea Butter, Fair Trade Organic Cocoa Butter, Laureth 4, PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides & PEG-60, Almond Glycerides, Lavender Oil, Extra Virgin Coconut Oil, Perfume ,Organic Jojoba Oil, Rose Absolute, Tobacco Absolute, Benzyl Benzoate, Citronellol ,Geraniol, Limonene, Linalool, Colour 45410, Colour 42090, Colour 42090:2, Colour 45410 ,Purple Lustre

Door de lavendelolie die erin zit zorgt deze Bath Oil voor een rustgevende werking. Ik ruik best graag lavendel, maar deze is wel een stukje kruidiger. De Twilight reeks van Lush is dan weer wat zoeter dus je kan hem hier niet echt mee vergelijken. 
De rose absolue zorgt voor een lichte bloemige toets en de tabak absolue zorgt voor een houtachtig accent. 
Dankzij de Fair Trade Cocoa Boter en Shea Boter wordt het extra relaxen in bad en wordt je huid intens gevoed. 

De Monsieur Gustave Bath Oil lost erg langzaam op in het water. Hij geeft veel kleur af zodat het badwater helemaal paars omtovert met een subtiel zilveren glitter in. Mooi! En niet te vergeten relax to the max! Zeker een aanrader als je nood hebt aan ontspanning. Je voelt je huid zacht worden en nadien had ik zeker het gevoel dat mijn huid voldoende gevoed was zonder echt vettig aan te voelen. Een body butter smeren is nadien niet meer nodig. 

Voor mij was deze Bath Oil een nieuwe ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! 
4 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.