7 Jaar A Beauty To Rock ♥

zondag 12 februari 2017


Party Time! Mijn blog bestaat vandaag 7 jaar! Whoopwhoop. Moeilijk te geloven soms, maar nog steeds doe ik het enorm graag en hoop ik nog meer te groeien. Binnenkort ga ik hier het één en ander veranderen waar ik ondertussen achter de schermen druk aan het werk mee ben. Ik kijk er alvast erg naar uit, want ik hou van vernieuwing en ik denk dat andere dat ook wel appreciëren. 

Het bloggerswereldje is in de loop der jaren helaas wel veranderd. Er zijn massa's blogs bijgekomen en het is moeilijk om er nog bovenuit te schieten. Weinig bloggers gunnen elkaar iets en ik krijg vaak het gevoel dat het ieder voor zich is. Terwijl we allemaal één en dezelfde passie delen. Een groot voorbeeld hiervan is Instagram. Wat vroeger een leuk platform was om je leukste foto's op te delen, lijkt nu eerder een competitie voor de meeste volgers. De manier waarop sommige aan volgers komen vind ik een beetje zielig. Iets waar ik me echt niet mee ga bezig houden. 
Ik kan hier nog een heel boek over schrijven, maar vandaag draait het om mijn blog verjaardag! Ik blijf dus nog bloggen zolang ik het met hart en ziel doe. Misschien komen er minder artikels online dan vroeger, maar liever enkele artikels per week waar ik echt de tijd voor heb gehad, dan elke dag snel iets uit mijn mouw schudden. Hier voel ik mij ook het beste mee. 
Er zijn nog zoveel dromen die ik heb en aangezien 7 mijn geluksgetal is hoop ik dat er dit jaar enkele van mogen uitkomen. A girl can dream. 


Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een traktatie. Geen paniek, ik ben mijn trouwe lezers niet vergeten. Er komt dus ook een mooie winactie aan binnenkort! 
Zonder jullie liever lezers zou mijn blog nooit zo leuk geweest zijn. Dank jullie wel voor alle leuke reacties en bezoekjes en op naar nog vele mooie blogjaren! 16 opmerkingen

 1. 7 Jaar alweer wat geweldig! Gefeliciteerd met je blog x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je zevende blogverjaardag! 7 is ook mijn lucky number ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je 7e blogverjaardag! Ik vind altijd zo knap dat mensen iedere keer weer iets nieuws kunnen verzinnen voor hun blog. Ik ben het wel met je eens beter een kwalitatief goed artikel dan iets uit je mouw schudden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je zevende blogverjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met je blog verjaardag! Ik deel je mening over Instagram 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mijlpaal 7 jaar.
  Van harte Gfeeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoeraaaaaaaa proficiat! Mijn dochter wordt vrijdag ook 7 :) Ik wens je nog vele leuke blogjaren en je hebt meer dan gelijk wat betreft het 'competitie' gedeelte. Ik zie dat ook bij vele vloggers soms. Je bent niet meer goed bezig als het enkel om de cijfers draait! Dus blijf lekker je eigen ding doen en laat de rest voor wat ze zijn. Vroeg of laat lopen die dan ook wel eens tegen de lamp. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whoehoe Griet! Proficiat! 7 jaar al, wauw echt knap. Hopelijk kunnen we nog vele jaren van je blog genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd zeg! Hopelijk nog vele jaren meer erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Mijn blog is vandaag ook jarig, alleen niet zeven jaar maar pas 1 jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd!! Zeven jaar al, dat is niet niks! Ik kijk al jaren met veel plezier op je blog. Ik blijf ook iedere keer kijken ongeacht het aantal geplaatste nieuwe artikelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ZO 7 jaar! Dat is echt een enorm lange tijd, gefeliciteerd en dat er nog maar veel jaren bij mogen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met je 7e blogjaardag en nog vele jaren!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dikke proficiat en nog vele mooie (blog)jaren!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.