Germaine De Capuccini | Custom Mask

zaterdag 18 februari 2017


Ook tijdens drukke periodes probeer ik altijd masker momentjes in te plannen. Voor mij is dit twee maal per week een must, het ontspant me meteen en ik merk zoveel verschil aan mijn huid. De nieuwe Custom Masks van Germaine De Capuccini passen zich volledig aan naar jou persoonlijke behoefte. Het zijn drie maskers die gemaakt zijn op basis van klei en het beste van de natuur. Daarnaast voelen ze ook nog eens overheerlijk aan op je huid. Benieuwd naar meer? 


Germaine De Capuccini is een internationaal luxe cosmeticamerk dat je vooral tegenkomt bij de meest exclusieve schoonheidsinstituten en de beste spacentra. 
Ze maken gebruik van een steeds vernieuwende technologie in combinatie met natuurlijke ingrediënten. 
Ik maakte vorig jaar op de Estetika beurs voor het eerst kennis met het merk en was meteen onder de indruk. 


De 3 Custom Masks zijn samen verkrijgbaar in één box. Ze vullen elkaar mooi aan en zijn ideaal om aan multimasking te doen! 

Het EXTRA VITALISEREND EXFOLIËREND MASKER bevat vulkanische klei, actieve koolstof, hermatiet en diamant. Deze stoffen helpen vooral de huid goed te reinigen, zuiverheden te verminderen, de huidtextuur te verbeteren alsook de huid op te helderen. 
Dit masker is meteen mijn persoonlijke favoriet! Hij is donker grijs, bijna zwart en is heel erg gepigmenteerd. Er zitten kleine stukjes in, maar toch brengt het masker fijn aan. 
Na 5 tot 10 minuten te laten inwerken heb ik na het lichtjes inmasseren en afspoelen een gladde, gezond uitziende huid. Mijn huid voelt erg schoon aan en ik heb ook minder last van onzuiverheden als ik het regelmatig gebruik. 

Het HYDRATEREND ANTI-STRESS MASKER zorgt voor een hydraterende en ontspannende werking. Dit door de aanwezigheid van pure vitale klei, extracten van rozen en andere planten. Een vermoeide en gestresseerde huid krijgt meteen een oppepper. De huid voelt beter gehydrateerd, gladder en soepeler aan. 
Weer een masker dat erg smooth aanbrengt! Deze is lichtrood gekleurd en ruikt lichtjes bloemig. 
Mijn huid krijgt meteen een hydratatie boost nadat ik dit masker heb gebruikt. Weg droge en trekkerige huid, hallo zacht en soepel velleke. 

Het DETOX ENERGIE-GEVEND MASKER bevat witte klei, pure vitale klei en Defense Detox Complex. Ideaal om de huid te ontgiften. De huid wordt diep gereinigd en krijgt zuurstof, de gelaatstrekken verzachten + ontspannen en het masker geeft een intens anti-vermoeidheidseffect. 
Dit lila kleurige masker heeft een milde geur. Hij reinigt inderdaad intensiever en er zit meteen terug meer 'leven' in mijn huid. Na een vermoeiende werkweek is dit masker meer dan welkom. 

MULTIMASKING
De Custom Masks zijn prima afzonderlijk te gebruiken, maar je kan ze ook perfect combineren. Voor de healthy look effect breng je eerst het Extra Vitaliserend Exfoliërend masker  5-10 minuten aan gevolgd door het Detox energie-gevend masker dat je rondom de oogzone aanbrengt en het Hydraterend anti-stress masker op de rest van je gezicht. 

Voor een gemengde huid is het ook fijn om het Extra Vitaliserend Exfoliërend masker aan te brengen op de t-zone en op de wangen het Hydraterend anti-stress masker. Prijs per box: €62,40
Voor meer info: http://saisons.be


7 opmerkingen

 1. Klinkt echt als een geweldige set! Ik heb al eens een reiniger, tonic en crème van dit merk geprobeerd en was ook erg tevreden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel erg goed uit! Ik ben ook dol op maskertjes. Deze vind ik persoonlijk best wel prijzig, maar het klinkt echt heel erg goed. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh dit is echt een set die ik nu per direct wil, haha. Dit lijken me erg fijne maskers, al vind ik ze stiekem een klein beetje prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vroegere schoonheidsspecialiste gebruikte dit merk, leuk om te zien dat het merk nu ook gewoon voor iedereen verkrijgbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het eerste wat opvalt zijn de kleuren, heel apart. Ik heb geen ervaring met die merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik kende deze nog helemaal niet! Ze lijken me erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog meer benieuwd na het lezen van je review, ik ga deze maskers zeer snel testen.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.