Opgemaakt | Februari '17

donderdag 2 maart 2017


Het viel me niet meteen op, maar in januari had ik bitter weinig producten die leeg waren dus mijn opgemaakt artikel had ik een maandje overgeslagen. Nu begon mijn mandje weer aardig vol te raken, maar toch valt dit ontzettend goed mee aangezien het van twee maanden is. 
Klaar voor een overzicht? 


Nog steeds ben ik enorme fan van de Catrice Liquid Liner. Ik heb er al enkele versleten en er liggen er nog enkele in mijn everyday bakje. Werkt vlot, maakt fijne lijntjes en droogt mat op. 
Niet zo duidelijk leesbaar, maar de Nail Repair Treatment van Vitry heeft me al een pak geholpen. Ik bracht hem om de twee à drie dagen opnieuw aan waardoor mijn nagels steviger werden en niet de kans krijgen om te splijten. Normaal werkt zo'n versteviger niet echt bij mij, maar hier ben ik wel over te spreken. Ondertussen ben ik aan mijn volgende flesje bezig, want bij deze was de textuur te stroperig geworden. 
Ik kreeg bij Kerst nog een leuk Kneipp doosje met allemaal mini badolie flesjes. Badolie van Kneipp vind ik zalig! De eerste die ik opmaakte is lavendel. 
Het leek een eeuw te duren vooraleer de Microdelivery Peel van Philosophy helemaal op was. Dit duo versterkt en vernieuwt de huid met vitamine C en peptiden. Vrij heftig spul, maar mijn huid voelt nadien altijd super glad aan. In de zomer gebruikte ik hem wel minder, omdat je nadien best oppast met de zon. Een back-up lag alvast klaar. 
Zonder droogshampoo kan ik moeilijk leven dus hier is er weer eentje van Batiste die weg mag. De Blush variant koop ik volgens mij het vaakst, omdat hij zo'n lekker geur heeft. 
Bij het gemis aan de zomer moest ik eigenlijk maar onder de douche stappen en de doucheolie van Rituals gebruiken. The Ritual Of Karma geur doet me steeds helemaal wegdromen naar warm weer. Grote favoriet van mij en een beetje jammer dat hij leeg is, want hij was limited edition. Hopelijk brengt Rituals opnieuw zo'n heerlijke zomergeur uit! 
7 opmerkingen

 1. Je hebt lekker wat opgemaakt. Ik ben wel benieuwd naar de Microdelivery Peel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf ben ik erg fan van die droogshampoo's, heel erg fijn zijn die! Die eyeliner ga ik denk ik snel eens proberen als die zo goed bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoop mooie producten! Heb zelf die batiste dryshampoo al meerdere keren opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt wel leuke producten opgebruikt. Ik gebruikt graag de Eucalyptus badolie van Kneipp

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik maak altijd super veel op in één maand tijd, geen idee hoe ik dat doe! :-) De Karma doucheolie is inderdaad super lekker en heeft een heerlijke geur! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vlieg de laatste tijd door mijn producten heen. Ik kijk al uit naar de nieuwe zomergeur van Rituals :-). Hopelijk een gelijkaardige voltreffer aan The Ritual of Karma geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa de Ritual of Karma geur was ook een grote favoriet van mij! Ik hoop ook dat ze deze zomer weer een goede geur uitbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.