OPGEMAAKT | AUGUSTUS+SEPTEMBER '16

zaterdag 24 september 2016


Na twee maanden sparen lijkt mijn opgemaakt mandje overvol te zitten. Ik heb blijkbaar een maand overgeslagen (de tijd vliegt ook veel te snel om!) en door op vakantie te gaan ben ik heel wat mini's beginnen te gebruiken die er snel door zijn gegaan. Laat ik er meteen aan beginnen want het is een hele lijst: 




Garnier - Micellair reiniginswater in olie 
Nog steeds erg geliefd al heb ik ondertussen terug de roze variant in huis gehaald. Ik vond het soms vervelend dat je de fles continu moest schudden, want de olie scheidt zich enorm snel van het micellair water. Ok, op zich geen ramp, maar soms moet alles snel gaan. Wél erg fijn om mascara mee te verwijderen. 

Batiste - Droogshampoo Wild
Ik ben niet zeker als ik deze variant bij Di kocht of ergens in Maastricht, maar het is mijn favoriete droogshampoo van Batiste geworden. Heerlijke geur, een dosis volume en natuurlijk ook terug frisse haren! 

Batiste - Droogshampoo Blush mini
Deze komt volgens mij op de tweede plaats te staan. Ruikt ook heerlijk, maar geeft dan niet zo'n wild volume. Een mini is wel totaal niet voordelig, want hij was is geen tijd leeg. Volgende keer als ik op vakantie ga sleep ik wel een full-size mee!

Redken - Frizz Dismiss conditioner
De shampoo van de Frizz Dismiss lijn is hier enkele maanden geleden voorbij gekomen. De conditioner vond ik ook erg prettig. Hij maakte mijn haren gladder en minder statisch geladen.

L'Occitane - Shampoo 5 Essential Oils
Door de vijf essentiële oliën die deze shampoo bevat wordt het haar hersteld en de haarvezels glad gemaakt Een prima shampoo, mijn haren voelde vooral zacht aan nadien. 


Lancôme - Flash Bronze
Afgelopen zomer heb ik heel wat zelfbruiner liggen smeren. Jammer dat de Flash Bronzer van Lancôme leeg is. Deze gel zelfbruiner smeerde erg goed uit en je kreeg er meteen een mooie teint van. Hij werkt opbouwend, wat ik zelf wel fijn vind werken. Je ziet er dus niet meteen uit alsof je een weekje non-stop hebt liggen bakken op het strand. 

Kruidvat - Energizing Boost Tissuemasker
Dit sheet masker geeft de vermoeide huid onmiddellijke frisheid. Heerlijk voor tijdens de warme dagen en hij had een aangename geur. 

Philosophy - Renewed Hope In A Jar
Ik denk dat ik deze niet meer moet voorstellen. Full-size had ik hem al een keer opgemaakt en nu ook de 30ml. Dit blijft een enorm fijne moisturizer! 

La Roche-Posay - Lipikar Syndet Cleansing Body Cream-Gel 
Eentje die mee was geweest op vakantie. Ik hou liever van een goed aanwezige geur onder de douche, maar deze was erg subtiel.  Dit lijkt me dan ook een douchegel die ik zeker zou aanraden voor iemand met een gevoelige huid. 


Estée Lauder - Advanced Night Repair 
Helaas heb ik dit nachtserum nog nooit full-size gehad, maar ik kan wel begrijpen waarom dit zo'n cult product is geworden. Ik merkte al na eenmaal te gebruiken dat mijn huid in de ochtend meer straalde en gladder aanvoelde. 

L'Occitane - Pivoine Flora Handcrème
Still loving de L'Occitane handcrèmes! Als je van bloemige geuren houdt moet je deze zeker eens proberen. 

Sephora - Cranberry Lychee Scented Spray 
Wie kent de leuke geurtjes van Sephora nog? Ze zullen waarschijnlijk nog wel bestaan, maar Sephora is al lang niet meer zo bereikbaar. Ik had dit geurtje al heel wat jaren gebruikt. Elke zomer haalde ik hem naar boven en probeerde er zo zuinig mogelijk mee te zijn. Nu heb ik hem toch maar opgemaakt, want hij zal ook niet eeuwig goed blijven. 

Catrice - Made To Stay Inside Eye 
Geen idee wat met dit potlood gebeurt is, maar het geeft totaal geen pigment mee af. Volgens mij is het uitgedroogd en jammer genoeg niet meer bruikbaar. Ik gebruikte deze heel graag op mijn waterlijn om me een frisse blik te geven. De Wonder Pencil van NYX moet nu zijn plaats innemen. 


8 opmerkingen

  1. Nou dat is aardig wat zeg :O Hoe krijg je het toch voor elkaar haha? Mij lukt dit dus nooit, ben ik dan zo zuinig!?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, je hebt indd heel wat producten opgebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaa, de handcrèmes van L'Occitane ruiken altijd zaaaalig eh.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Flink wat opgemaakt zeg! Leuk om te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben benieuwd naar de handcrèmes van L'Occitane, toch eens aanschaffen. Het Advanced Night Repair serum is inderdaad prettig, al vind ik de Idealist nog lekkerder!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke items heb je opgemaakt. De batiste mini is handig als je wil kennismaken met het merk, maar anders zeg ik ook fullsize aankopen. Estée Lauder ANR is een geweldig serum! Ik heb het ook al eens fullsize gehad en tot de laatste druppel opgebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.