NYX HAUL - Butter Gloss, Soft Matte Lip Cream, Wonder Pencil + Face & Body Glitter

donderdag 22 september 2016


Vorig weekend trok ik na zovele jaren nog eens met de trein naar Gent. Ik vind Gent een heerlijke stad, alleen is het een heel eindje van Hasselt wat ik best wel jammer vind.  Eén van de redenen waarom ik naar Gent wou gaan is omwille van de NYX Store. Ondertussen is hij al verschillende maanden geopend, waardoor de grote drukte nu geminderd is en het mij nu het perfecte moment leek om een kijkje te gaan nemen. Ik laat je vandaag zien wat ik meenam! 
De Butter Glosses van NYX zijn enorm populair. Ik heb er al eentje en ondanks ik eerder lipstick dan lipgloss draag ben ik wél dol op de Butter Glosses van NYX. Ze voelen boterzacht aan op je lippen wat ze zo comfortabel maken om ze te dragen. Laat ik niet vergeten dat ze een heerlijke vanille smaak hebben!
Ik nam Maple Blondie en Crème Brulée mee. Maple Blondie is een lief roze kleurtje en Crème Brulée is een zachte, subtiele nude kleur. Beide heel draagbaar. 
Prijs:€6,20

Ook de Soft Mate Lip Creams zijn niet onbekend voor me. Als grote liefhebber van matte lipsticks vind ik het moeilijk om deze aan me voorbij te laten gaan. Ik had al een opvallende kleur 'Ibiza' en koos deze keer voor een neutrale nude kleur 'Stockholm'. Ik zou hem beschrijven als licht bruin met een peachy ondertoon. Je zal zien dat hij bij de swatches beneden wel wat donkerder uitvalt dan op de lipswatch. De kleur zit er zowat tussenin. 
Prijs:€7,20


Eens iets anders dan lipproducten: de Wonder Pencil. Een multifunctioneel product vind ik altijd erg handig om mee te nemen. De Wonder Pencil kan je gebruiken als concealer, op je waterlijn om een frisse blik te krijgen en als lipliner. Ik heb hem in de kleur medium. Hierdoor is hij iets te donker om als concealer te gebruiken, maar ik wil hem voornamelijk gebruiken om op de waterlijn aan te brengen. Het is een vrij romig potlood dat vlot aanbrengt en een sterk pigment heeft. 
Prijs: €5,10


Swatches: Crème Brulée - Maple Blondie, Stockholm en Wonder Pencil 


Als laatste nam ik nog een Face & Body Glitter mee. Helaas was de Glitter Primer uitverkocht, want deze wou ik maar al te graag uitproberen. Ik ga dus nog even wachten om hiermee aan de slag te gaan. De kleur die ik koos is 02 Rose. Moeilijk om op beeld te krijgen, maar ik ga er binnenkort zeker een look mee maken!
Prijs: €6,20


Er komt nog een leuke verrassing aan op mijn YouTube kanaal waar ik je ook de rest van mijn geshopte items uit Gent laat zien! 


10 opmerkingen

 1. Die lip cream ziet er mooi uit, ik ben ook benieuwd hoe je face & body glitter gaat combineren. Ik zou namelijk zelf niet goed weten wat ik ermee zou moeten/kunnen doen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie producten :) NYX heeft zoveel leuks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben totaal niet van de glosses maar de lip creams wil ik nog, wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is alweer een paar jaar geleden dat ik in Gent was, gezellige stad om te shoppen. Mooie kleurtjes heb je gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw supermooie producten, ik moet er nog altijd een kijkje gaan nemen!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.