Maybelline | Master Contour V-Shape Duo Stick

woensdag 28 september 2016


Contouren is iets wat ik de laatste jaren pas meer en meer ben beginnen doen. Ik moet wel zeggen dat ik nog nooit zo extreem als Kim Kardashian te werk ben gegaan. Voor mij moet het niet al te hard opvallen, maar ik leg wel graag wat meer schaduw onder mijn jukbeenderen en op mijn slapen en voorhoofd. Mijn neus shape ik zo nu en dan, maar meestal is het erg subtiel. 
Mijn favoriet poeder om mee te contouren is Taupe van NYX. Oorspronkelijk een blush poeder, maar nu eigenlijk door vele omgedoopt als dé pefecte contourkleur. Je hoort dus al dat ik het liefst met poeder werk. De nieuwe Master Contour V-Shape Duo Stick van Maybelline schrok me in het begin dan best wel af, maar ik besloot hem te testen en geef je er vandaag mijn mening over.

DUBBELE WERKING
Tijdens mijn opleiding visagie leerden we contouren met vloeibare, crème producten die eerlijk gezegd voor een veel natuurlijker uitzicht zorgden. Een vloeibaar product is meestal makkelijk te blenden en prima op te bouwen. Geen idee waarom ik het zo weinig gebruik, want het effect is echt wel mooi. 
De Master Contour V-Shape Duo Stick doet dubbel werk. Aan de ene zijde heb je de donkere kleur om schaduw mee aan te brengen en aan de andere zijde een lichte kleur om mee te highlighten. Ik kreeg hem in de kleur Medium opgestuurd waardoor ik even vreesde dat de kleuren te donker zouden zijn voor mij, maar dat viel eigenlijk best mee. Blijkbaar ben ik toch niet zo bleek dan dat ik denk. De kleurkeuze is trouwens niet zo groot: Light - Medium - Dark.Het resultaat is zichtbaar, maar wel subtiel. Achteraf gebruik ik liefst nog Taupe van NYX eroverheen en breng ik nog een poeder highlighter aan. 

De stick vind ik op zich iets té chubby. De kleur brengt hierdoor vrij dik aan, waardoor het minder makkelijk maakt om fijnere delen van het gezicht (zoals de neus) te contouren. De stick is erg romig en maakt hem daardoor heel blendbaar. In het begin dacht ik veel te veel te hebben gebruikt, maar eenmaal uitgeblend herhaal ik stap nog eens om wat meer diepte te krijgen. 
De donkere kleur vind ik net goed voor mij en iets zeker niet te oranje. De highlighter kleur mocht voor mij wat lichter zijn, want hier zie ik vrijwel geen verschil. Toch lijkt het me een prima basis om met een poeder highlighter over te gaan. 
Ik ben wel onder de indruk over het resultaat, omdat het er natuurlijk uitziet. Ik ga dus zeker weer wat vaker aan de slag met dit soort producten om te contouren. 

Prijs:€12,996 opmerkingen

 1. Ik vind hem er op zich best wel goed uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het resultaat ziet er inderdaad nog naturel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet van het contouren maar zie dat je er veel mee kan doen. Fijn dat dit twee kleuren zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Inderdaad alleen voor de jukbeenderen precies, maar het effect is daar wel kei mooi. Ik hou ook van een subtielere contour.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.