GARNIER - Hydra Bomb Tissue Masker

woensdag 21 september 2016


Ik ben een enorme stresskip, waardoor ik voor mezelf verplicht enkele keren per week een ontspanningsmoment inlas. Niet dat ik hier voor tegenstribbel, integendeel. Uitgebreid in bad of onder de douche gaan met daarnaast een heerlijke gezichtsverzorging is helemaal mijne dada. Als ik daarbij een masker moet kiezen dat me volledig zen maakt is het wel een sheet masker. Garnier heeft hier goed aan gedaan om het Hydra Bomb Tissue Masker uit te brengen. Niet enkel kom ik tot rust, mijn huid krijgt een bom van hydratatie. Ik probeerde het uit en vertel je er vandaag meer over! 


Begin dit jaar maakte ik kennis met de Hydra Bomb lijn van Garnier. Tijdens het event kregen we de primeur dat er later op het jaar het Hydra Bomb Tissue Masker gelanceerd werd. Whoopwhoop, dit klonk veelbelovend!
Ik schreef ondertussen een review over de Hydra Bomb dag- en nachtcrème waar ik best tevreden over was.
Het Hydra Bomb Tissue Masker bevat net zoals de crèmes granaatappel extract, maar ook hyaluronzuur (voor het opvullend effect). Het masker is doordrenkt met ultra hydraterend serum en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor een gevoelige huid. 

Het tissue masker moet je 15 minuten laten zitten , waarna de huid intens gehydrateerd, glad en stralend zou moeten zijn. Na een week zouden fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en de huid er uitgerust uitzien. 

HOE GEBRUIKEN?
Nieuw voor mij bij dit tissue masker is dat er nog een blauwe beschermlaag op zit. Als je het masker uit de verpakking haalt breng je het met de witte kant naar je gezicht toe, zodat je de blauwe kant ziet als je in de spiegel kijkt. Eenmaal het masker goed zit haal je de blauwe beschermlaag er voorzichtig af. 
Na 15 minuten verwijder je het en masseer je de rest in of verwijder je het overtollige product met een watje. 

ERVARING
Het masker is intens doordrenkt als je het uit de verpakking haalt. Ik bracht hem aan zoals in de gebruiksaanwijzing staat met de blauwe kant naar buiten. De extra beschermlaag haalde ik er zonder problemen af, maar ik vraag me wel af wat voor nut deze zou hebben? Wat me meteen opviel is dat de openingen (voor ogen, neus en mond) niet zo ruim zijn zoals bij de meeste sheet maskers. Ofwel heb ik een mega hoofd haha. 

Ik had afgelopen weekend toevallig een kleine skin analyse laten uitvoeren waaruit no suprise mijn huid een tekort aan vocht heeft. Het Hydra Bomb Tissue Masker kwam dus als een redder in nood. 

RESULTAAT
Het masker voelde fris aan op mijn huid. Ik had geen last van irritatie in de tijd dat ik het masker op had. Enkel was ik niet zo enthousiast over de geur, ik vond hem vrij chemisch. 
Na het verwijderen haalde ik het overtollige wat op mijn gezicht zat weg. Ik heb de gewoonte om meteen aan mijn huid te voelen na een masker waar ik nu even mee wachtte, omdat ik mijn huid even wou laten 'bekomen' van de hydra boost. Niet veel later voelde ik dat mijn huid lekker zacht en best glad aanvoelde. Het hydraterend gevoel houdt best wel lang aan, toch zeker de eerste dagen nadien. Het is wel moeilijk te zeggen als fijne lijntjes verminderen, maar door de hydra boost zal je huid op zich wel voller ogen. 

Prijs: €2,49
7 opmerkingen

 1. Oei, die geur is wel een probleem dan... Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van dat chemische. Ik ben sowieso niet van de maskers die je zo op je gezicht moet aanbrengen ik breng het liever met een kwast aan. Ik voel me dan op de een of andere manier benauwd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In plaats van zulke maskers wil ik vaker verse maskers gebruiken of een huidanalyse met masker laten doen bij een kliniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed ik ben over het algemeen wel tevreden over Garnier en ben dol op granaatappel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het resultaat klinkt top! Maar de geur lijkt me alvast wat minder aangenaam :( x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb er net ook eentje gekocht. Jammer van de geur. Hopelijk heb ik er niet teveel last van

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.