SOURCEDBOX | Healthy Naturel Snacks - September

maandag 12 september 2016


Ik ben een enorme snacker wat het soms moeilijk maakt om van al die zoetigheden af te blijven. Sinds ik de ontdekking deed om zelf gezonde koekjes te maken verschillende jaren geleden probeer ik zoveel mogelijk de gezondere variant te kiezen. Eerlijk, in het weekend zondig ik nog steeds al te graag. Hoe kan je dan ook van al dat lekkers afblijven? Zolang het met mate is is het natuurlijk ook ok. 
Ondertussen heb ik al heel wat uitgeprobeerd, maar qua snacks vind ik de keuze die ik hier in België vind nog redelijk beperkt. Iets wat ik al maanden wil bestellen is me eindelijk gelukt! De Sourcedbox kwam eind vorige week aan en ik vertel je er vandaag meer over! 


Nog nooit van Sourcedbox gehoord?
Wel, Sourcedbox is een project van Niomi Smart en Marcus Butler. Beide britse YouTubers, die helaas na zoveel jaren geen koppel meer zijn, maar gelukkig wel nog vrienden. Zowel Niomi en Marcus zijn erg veel bezig met gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Niomi deelt regelmatig gezonde gerechten op haar kanaal en heeft nog maar heel recent haar eerste boek 'Eat Smart' uitgebracht. 

De Sourcedbox bestaat volgens mij al een jaar en na hem vaak voorbij te zien komen (vooral de unboxing video's van Alfie en Zoe zijn zo leuk!) wou ik hem graag een kans geven. Zoals de meeste boxen kan je voor een jaar een abonnement nemen, maar je kan hem ook voor één keer uitproberen. Dit is helaas wat duurder, maar ik had niet echt behoefte om meteen 12 maanden de box te ontvangen. Je moet wel snel zijn in het begin van de maand, want de eenmalige box is is no time uitverkocht.Bij het openen van de box vind je een korte uitleg over de september editie en een overzicht met de inhoud. Deze maand zitten er 12 snacks in, wat ik best veel vind. Healthy snacks zijn nu eenmaal niet goedkoop dus ik denk wel dat de box voordelig uitkomt en je ontdekt er zoveel nieuwe smaken. Er zit ook nog een kortingsbon bij voor de Emily Crisps en een recept uit het nieuwe boek van Niomi. 
Bij het unboxen werd ik meteen gelukkig door de kleurrijke inhoud.
SWEET VIRTUES - CHOCOLATE THINS
Chocolade schijven die gezoet zijn met kokos bloesem nectar

THE BEGINNINGS - OAT AND BILBERRY COOKIES
Koekjes met een complex karakter. Zacht noch krokant, zoet maar ook hartig. Een mix van alles wat smaakvol is. 

HANGRY FOOD CO. - BERRY THE RAGE BAR 
Hangry Food Co. zijn te vergelijken met de Nakd repen voor wie hier bekend mee is. 

EMILY FRUIT CRISPS  - BANANA CRISPS
Doordat de bananen op het juiste moment geplukt zijn zorgen ze voor heel wat crunchiness. Ze hebben een zoete en romige smaak. 

PANA CHOCOLATE - VANILLA / WILD ORANGE BAR
Een heerlijke smelt in je mond ervaring. Een mix van fruit en vanille waar je van zal houden. 

WYLDSSON - GREEN RAISIN AND BARBERRIES PROMIX
Een mix van noten, zaden en fruit. Perfect om mee te nemen onderweg, vooral na het sporten. 


TAPPED - BILBERRY & LINGONBERRY BIRCH WATER 
Organisch berk water vol anti-oxiderende mangaan. Heeft een delicate en verfrissende smaak. 

HALO WHOLEFOODS - SALTED CARAMEL BLISS BALLS 
Perfecte snack om mee te nemen. Deze Salted Caramel Bliss Balls zorgen voor energie en zijn de ideale zoete traktatie. 

COCOFINA - COCONUT OIL
Om de release van Eat Smart te vieren zit er ook nog een recept in de box (Japanese Mushroom Miso Hot Pot) waarvoor je deze kokosolie kan gebruiken. 

LOUOLA'S SUPERFOOD - QUINOA SPRINKLES 
Strooi de Quinoa sprinkles over een maaltijd voor een boost met extra voedingsmiddelen. Ook een fijne snack op zich. 

TEAPIGS - RHUBARB AND GINGER TEA 
De ideale combinatie voor de herfst! Deze thee is een heerlijk mengsel van smaken. Ik betaalde voor deze Sourcedbox mét verzendkosten inbegrepen 26,45 pond wat zo'n €31 is. Niet goedkoop inderdaad, maar zoals ik zei is de eenmalige box wat duurder en helaas komen er ook nog verzendkosten bij voor naar België te versturen. Toch ben ik erg tevreden over de inhoud en kan ik niet wachten om te beginnen snacken! Ik zal binnenkort een kleine update doen over hoe alles me is bevallen. In de toekomst ga ik hem zeker nog een keer bestellen. 


♥ 

7 opmerkingen

 1. Oeh! Het ziet er wel echt heerlijk uit<3 Ben benieuwd wat je van de snacks vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is goed gevuld zeg, altijd leuk om zoiets binnen te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou die Hangry reep voor de verpakking alleen al willen kopen :P Vind het een goed gevulde box! Hoop dat het allemaal ook echt lekker is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk concept, ik vind het een goed gevulde box :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vaak belanden veel van dit soort items in een kast en blijven daar liggen. Ik moet mij er vaak even in verdiepen wat alles is, en daar schort het vaak aan bij mij. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.