LUSH | The Comforter Bubble Bar

dinsdag 27 september 2016


Nu Halloween er stilaan aan zit te komen kan ik niet wachten om terug de Lush binnen te wandelen. Ik heb al heel wat nieuwe Halloween goodies van Lush gespot op hun (vernieuwde) site en dat ziet er akelig goed uit! De Lord Of Misrule douchegel haalde ik vorige week terug naar boven, want die had ik braafjes terug de kast in gezet toen de lente begon en aangezien hij nog goed is tot eind november kan ik er nu nog van genieten!
Maar alé, ik ben aan het afwijken. Tot ik al het nieuws kan gaan bewonderen stel ik je vandaag The Comforter Bubble Bar voor: een topper van Lush! 


FRUITIG & ROZE
Misschien niet zo spectaculair als een bath bomb, maar The Comforter Bubble Bar ziet er erg girly uit. Roze trekt nu eenmaal snel mijn aandacht al heeft de geur van de bubble bar wel de doorslag gegeven om hem mee te nemen. 
The Comforter Bubble Bar bevat cassis absolue, een vleugje bergamot en cypres olie. Deze laatste zorgt voor het kalmerend en verstevigend effect. 
De geur van cassis is duidelijk aanwezig, hij ruikt lekker zoet, maar niet té. Je hebt ook een shower cream van The Comforter en omdat de geur zo geliefd is komt hij ook vaak terug in feestcollecties. Wat ik absoluut niet erg vind, want ik vind hem ongelooflijk lekker ruiken. 
Even kruimelen onder stromend water en je badwater kleurt roze + je krijgt een overload aan bubbels! 
Een Bubble Bar is ten opzichte van een Bath Bomb veel voordeliger omdat je hem meerdere keren kan gebruiken en je hebt heus niet zoveel nodig van deze Comforter. 
Eenmaal in bad is het genieten van de fruitige geur en je waant je als een princes in het roze water. 
Nog niet bekend met The Comforter Bubble Bar? Ik zou hem zeker eens meenemen als je de kans hebt! Ik ben in elk geval van plan om ook de Shower Cream eens in huis te halen. 


Prijs: €6,95


9 opmerkingen

 1. Dat kan niet slecht zijn met die geurtjes! En ziet er inderdaad leuk uit met dat roze. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie de naam vaak genoeg voorbij komen, maar ik heb er geen ervaring mee. Lijkt me een heerlijk product, maarja ik heb geen bad :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw hij ziet er goed uit en dat roze.. love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh..dit klinkt alvast heerlijk, ik hou van roze dus dit is zeker iets voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is ongetwijfeld mijn favoriete bad product van Lush! Al moet ik wel zeggen dat ik de Shower Cream heel wat zoeter vind qua geur dan deze. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben vast een van de weinige mensen die Comforter echt niet lekker vind ruiken..haha. Mijn dochters zijn er trouwens gek op, die kopen die bath bombs en bubblebars om mee te nemen als ze uit logeren gaan. ( wij hebben geen bad ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze heb ik altijd als eens willen proberen, hij ziet er zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.