Maybelline | Lash Sensational Luscious Mascara

maandag 5 september 2016


Van zodra ik een mascara echt goed vind koop ik hem met veel plezier opnieuw. Lash Sensational van Maybelline is er zo eentje. Ik hou van zowel het borsteltje, dat hij mijn wimpers net wat meer krult en voor wat volume zorgt zonder spinnenpoot effect. Ondertussen is er een nieuwe variant uitgebracht. De Lash Sensational Luscious. Eentje die deze keer ook verzorgend werkt. Maar vind ik hem even goed of zelfs beter? De Lash Sensational Luscious mascara geeft je wimpers volume met daarbij een waaierend effect. Door de kostbare oliën die hij bevat (rozenolie, arganolie en saffloer olie) worden de wimpers zachter en gaan ze voller ogen. 
Het viel me meteen op de het borsteltje niet hetzelfde was als van de originele Lash Sensational mascara. Daar waar ik grote fan van ben moet nu plaatsmaken voor een waaiervormige borstel die makkelijk van wortels tot punt mascara zou aanbrengen. 
Deze mascara zou ook makkelijker te verwijderen zijn. Ik moet toegeven dat ik daar bij de originele mascara wel wat moeite mee had. 


Het effect van de Lash Sensational Luscious mascara is ongeveer hetzelfde als de originele. Het borsteltje vind ik minder fijn werken, je kan wel makkelijker aan al de wimpers, maar ik vind zo'n gebogen borsteltje meer krul geven. 
Van zachtere wimpers merk ik voorlopig niet veel. Ik gebruik hem nu toch al enkele weken, maar ik veronderstel dat het ook geen kwaad kan die extra verzorging.
De Lash Sensational Luscious mascara is wél makkelijker te verwijderen, maar daar hangt ook een nadeel aan. Ik merkte al vrij snel dat hij afgeeft. Normaal heb ik hier zelden last van dus dat was even schrikken toen ik in het midden van de dag in de spiegel keek en vlekjes boven mijn ooglid zag zitten. Zelfs na afpoederen! 

Zeker geen slechte mascara (buiten het vlekken), maar ik hou het toch liever bij de gewone Lash Sensational. 
Prijs: €11,996 opmerkingen

 1. Op zich prima maar heb betere gezien. Wel duidelijk getest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er toch wat plakkerig/klotterig uit vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het effect niet heel mooi als ik eerlijk mag zijn. Hij laat je wimpers helemaal aan elkaar plakken. Zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zou niks voor mij zijn! En dat afgeven onder de ogen heb ik al snel bij warm weer, dus dan is het helemaal geen match voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij blijft hij net superhard zitten. Ik moet dan wel weer meer moeite doen om hem te verwijderen, heel speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het resultaat niet zo bijzonder, had er meer van verwacht dus nee geen mascara voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.