L'Oréal Professionnel | Wild Stylers 60's Babe Savage Panache

maandag 19 september 2016


Op gebied van haarproducten ben ik altijd enorme fan geweest van L'Oréal Professionnel. Soms heb je een match met een merk en kunnen er weinig merken dit evenaren. Waar ik me de laatste jaren vooral aan stoor is dat er maar weinig 'leven' en volume in mijn haren zit. Ik probeer dan maar al te graag producten uit die hierin een handje helpen. Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje opgestuurd waar deze nieuwe Wild Stylers 60's Babe Savage Panache inzat. Iets met Wild en 60's deed me meteen enthousiast worden om deze poederspray uit te testen! VOLUME, TEXTUUR, MAT & WILD
De Wild Stylers lijn van Techni.Art blijft zich uitbreiden met als bedoeling ons vrouwen (of kappers) het makkelijker te maken om de meest trendy kapsels te creëren. De retrolook van de jaren 60 met een enorm volume à la Brigitte Bardot maakte zijn terugkeer op de catwalks van de Fashion Weeks. Enkel is het nu mat en wilder met een hoog textuur gehalte

Savage Panache is een poederspray die textuur aan je haren geeft, voor een XXL volume zorgt en een wild effect beheerst. 
Perfect voor fijn haar, helaas iets minder geschikt voor dik of gekruld haar. Ik heb zelf dik haar, maar niet enorm veel dus ik zou dolgraag wat meer volume krijgen. Vooral tegen mijn hoofdhuid liggen mijn haren er plat bij. 

Door het drievoudige diffusiesysteem wordt deze poederspray gelijkmatig aangebracht en ontstaan er geen residu's. 
Om een XXL volume te verkrijgen kan je de haarwortels nog touperen en de lengtes kneden voor een wild effect. 


Sorry voor de mindere kwaliteit van de foto (komt door de selfie stand van de iPhone!)

Hallo volume! Savage Panache werkt echt top! Ik merk wel doordat mijn haren dikker en zwaarder zijn dat het volume er minder lang inzit. Als ik even door mijn haren kneed komt het wel terug. Je kan de spray een beetje vergelijken met een droogshampoo. Niet dat hij dezelfde werking heeft, maar je krijgt ongeveer hetzelfde effect met net wat meer textuur en je lokken gaan wat wilder staan. Je haren worden ook mat gemaakt en op plaatsen waar je de spray gebruikt krijg je natuurlijk instant volume. 
De poederspray doet mijn haren niet aan elkaar plakken, maar ze voelen wel een beetje stug aan. 

De Wild Stylers 60's Babe Savage Panache is vanaf nu te koop in de L'Oréal Professionnel kapsalons (zoek een salon in jou buurt via lorealprofessionnel.be)

Prijs: €21,25


3 opmerkingen

  1. Ik ben op haargebied erg karig qua uitgaven. Het moet wel een topproduct zijn wil ik dik 20 euro neertellen. Binnenkort eerst maar eens naar de kapper voor een nieuwe look, wellicht dat ik dan wel wat meer ga uitgeven aan dit soort producten, want het klinkt wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ben er benieuwd naar :)!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.