Confessions Of A Make-Up Addict #2 | Voor welke producten bezwijk ik?

zaterdag 10 september 2016


Dat make-up mijn zwakste plek is weet ik al jaren. Het kost me vaak veel moeite om niet weer iets nieuws te kopen, maar het maakt me steeds blij als ik dat wél doe. Wanneer merken met nieuwe collecties uitkomen hou ik mijn hart al vast of beter gezegd mijn bankkaart. Er zijn merken zoals Urban Decay waarvan ik weet dat alles wat zij nieuw uitbrengen gevaarlijk is. Bij MAC is dit ondertussen na 20+ lipsticks al geminderd. Al spring ik eind deze maand zeker nog eens de MAC Store binnen voor de Liptensity lipsticks! Steffi stuurde me eergisteren dan weer of ik de kerstcollectie van Too Faced al had gezien. Ik had beter niet gekeken haha (en ik raad je aan dat ook niet te doen als je even zwak als mij bent). 
Ik kan dus bitter weinig make-up weerstaan, vooral deze producten:


FOUNDATION
Ik heb er geen idee van hoeveel foundations ik in mijn stash heb zitten (en ga ze bewust ook niet tellen), maar het zijn er zeker voldoende. Mijn huid heeft nu eenmaal foundation nodig, want ik heb totaal geen egale teint. Omdat ik graag afwissel (in de zomer iets luchtiger en in de winter zo dekkend mogelijk) lijkt me dat nog niet zo'n ramp.

HIGHLIGHTER
Zo'n mooie glow daar houdt iedereen toch van, niet? Highlighter wordt steeds meer hét product wat je niet mag vergeten en hoe opvallender hoe beter. Mijn liefde is er sinds vorig jaar ook steeds groter voor geworden. 

HIGH-END
Er hangt iets magisch boven een high-end product. De verpakkingen zijn nu eenmaal degelijker en stralen klasse uit. Iets wat mag pronken in je badkamer of op je toilettafel. Ik behandel ze met zachtheid en kijk er steeds vol bewondering naar. 

LIQUID LIPSTICK
Dé trend sinds 2015/2016. Matte lipsticks waren al een grote favoriet hierzo en de liquid lipstick stak meteen mijn ogen uit. Hoe fascinerend is het ook dat een vloeibaar product mat opdroogt en als je één van de betere hebt, ook nog comfortabel aanvoelt en niet van je lippen lijkt weg te slaan. 


CONCEALER
Het gebrek aan concealer zou een ramp zijn voor mij. Ik ben het de laatste jaren zoveel meer gaan appreciëren dat ik in de ochtend er meteen een stuk frisser uitzie als ik het gebruik. Hier geldt net hezelfde als bij foundation: ik wissel graag af en soms mag het wat dekkender zijn of net niet. 

NATURELLE/NUDE KLEUREN
Sinds ik Mehr en Soar van MAC in mijn bezit heb draag ik dit soort kleuren non stop. Het zijn veilige kleuren en dit zijn dé kleuren die ik momenteel het liefste draag. Natuurlijk is niet elke kleur hetzelfde dus waarom zou ik die nieuwe ontdekking laten liggen?

EYELINER
Dit zal vast geen verrassing zijn, maar aangezien ik eyeliner zo vaak gebruik probeer ik ze graag allemaal uit. Als ze ultra scherp zijn, mat en muurvast blijven zitten than I need them in my life

MOOIE VERPAKKINGEN
Misschien wel de grootste zwakte van ze allemaal. Van zodra er een sprookjesachtige/hippe verpakking mee gemoeid gaat dan ben ik verkocht. Soms doet het er dan ook niet meer toe als dat product mijn 'kleur' is. Oops, don't blame me. 




Nu ik mijn zwaktes verteld heb is het aan jullie! Tegen welk make-up product kan jij geen nee zeggen? 


10 opmerkingen

 1. Mooie verpakkingen zijn van menig vrouw denk ik wel een zwak hihi! Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd echt héél weinig make-up koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het hoor. Ik zag die Too Faced kerstcollectie inderdaad. En Anastasia komt weer met een nieuwe Glow Kit ... maar deze is echt té geweldig. Serieus. Ohhh ik word zo gierig van al dat moois :'D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Too Faced kerstcollectie. Ik sterf gewoon! Ik wil letterlijk alles!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg herkenbaar. Ik ben sowieso een sucker voor verpakkingen en bedrijven weten dat ook dat wij dat als vrouw zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op foundations, mascara's, palettes. Ja wat eigenlijk niet ja High end vooral dan he. Ik kan er zo blij van worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben gek op lipsticks, look-items waarvan je weet dat ze limited zijn en mooie oogschaduwpalettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook echt een zwakte voor mooie verpakkingen! Heel herkenbaar dit artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel, ik merk dat ik nu ook meer highend merken koop dan budgetmerken want ik hou net zoals jij van mooie verpakkingen en ik word er dan ook echt hebberig van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou van blushes en kan niet weerstaan aan prachtige peachy roze tinten. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.