FAVORIETEN ZOMER 2016 | Beauty + Non Beauty

donderdag 8 september 2016


Het zomert nog steeds door in België en ook al mag van mij de herfst al beginnen, ik probeer er nog van te genieten en wordt toch nét wat vrolijker als ik het zonnetje de hele dag zie stralen. Hoe cliché het altijd mag klinken: de tijd gaat veel te snel. Ik kijk met een goed gevoel terug naar de zomer. Misschien met iets te weinig bbq naar mijn goesting en in het nieuwe buiten zwembad van hasselt ben ik ook nog niet geraakt, maar ik mag zeker niet klagen op gebied van leuke uitstapjes...
Om toch al een beetje afscheid te nemen deel ik je vandaag mijn zomerse favorieten. 


L'Oréal Wild Stylers - Mineral Powder Fixing Spray 
Van nature heb ik golvend, maar heel stug haar. Meestal als ik ze stijl dat blijven ze zo ook en daardoor mis ik toch textuur in mijn haren. Ik gebruik deze fixing spray van L'Oréal nu al een tijdje en krijg er net een wat meer messy effect mee. Love it! 

Becca x Jaclyn Hill - Champagne Collection Face Palette 
Erg veel make-up zit er niet tussen mijn favorieten. Ik had zelfs geen lipstick die er voor mij bovenuit sprong deze zomer, maar ik kan wel zeggen dat ik het face palette van Becca x Jaclyn Hill erg veel naar boven heb gehaald. Wat ik helemaal niet verwacht had is dat Ameretto (de middenste kleur van de blushes), mijn go to blush is geworden. Ik vind het zo'n mooie naturelle kleur die overal wel bij past. De highlighters mix ik dan af en toe weer eens graag samen voor de ultieme glow

La Roche Posay - Anthelios XL 50+
We hebben natuurlijk weer heel wat afgesmeerd doorheen de zomer en ik moet zeggen dat ik deze zonnebescherming van La Roche Posay super vond. Doordat hij zo vloeibaar is heb je niet veel nodig en smeert hij makkelijk uit. Ook was hij lief voor mijn huid, want ik krijg snel puistjes van zonnecrème, maar dat was nu niet het geval. 

Origins - Activ Charcoal Mask
Ik weet niet echt wat dit masker net doet met mijn huid en ik was er niet meteen van overtuigd, maar dit is toch wel een topper! Ik gebruik het masker eigenlijk vrij vaak (wat ook aan te raden valt) en merk dat ik erg weinig last heb van onzuiverheden. Enkel mijn zwarte puntjes mochten net wat beter verwijdert worden. 

Rituals - The Ritual Of Karma Blissful Shower Oil 
Als er iets is waar geuren goed in zijn is het wel herinneringen ophalen of je een goed gevoel geven. Ik was meteen verkocht aan de Ritual of Karma lijn en ben zeer zuinig op deze douche olie geworden! 

Catrice - HD Liquid Coverage Foundation
Het is nog maar vrij recent dat ik over deze foundation schreef en ik vind het zelfs jammer dat hij niet eerder was uitgekomen. Deze foundation geeft ondanks dat hij erg vloeibaar is een vrij dichte dekking en houdt door zijn matte finish mijn gemengde huid wat onder bedwang.

L'Oréal - Color Riche Le Vernis à L'Huile 334
Misschien niet echt een zomerse kleur, maar daar had ik blijkbaar niet veel behoefte aan de laatste maanden. Ik ben dol op deze paarse lak! 

The Body Shop - Piñita Colada Body Butter 
Als er één geur me zeker terug doet denken aan de zomer is het deze wel. Ik kocht deze mini body butter om mee te nemen op vakantie en hij is helaas bijna op. Piñita Colada is een heerlijke mix van ananas en kokos. De body butter op zich is niet te zwaar aangezien ik daar in de zomer niet zo van hou. 



Tom Odell - Wrong Crowd
Sinds juni heb ik het nieuwe album van Tom Odell al helemaal grijs gedraaid. Iets meer upbeat dan het eerste album, maar nog steeds met veel piano heeft Tom mijn hart weer gestolen. Ik zwijmel nog steeds weg als ik aan zijn optreden op Pukkelpop denk en kan niet wachten om hem in februari terug te zien!

Tanya Burr - Tanya Bakes
Twee weken geleden maakte ik voor het eerst de 'healthy brownies' van Tanya Burr en ik kan zo moeilijk kiezen wat het volgende gaat zijn wat ik wil maken. In de zomer probeer ik de oven niet zo vaak te gebruiken, want ja de extra hitte kan ik soms wel missen haha, maar wacht maar als de herfst in het land is. 

Ray-Ban - Clubround 
En mijn geliefde sunnies! Hij heeft me al op heel wat avonturen mogen vergezellen en ik vind hem nog steeds zo cool! 


8 opmerkingen

  1. Aaah dat palette is zo mooi <3 Je hebt aardig wat favorieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Face palette, ook echt een favoriet hier! Gebruik 'm bijna elke dag en hij blijft zo mooi. Die brownies lijken me ook lekker :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet het palette van Jaclyn Hill met Becca er prachtig uit! En ik ben ontzettend benieuwd naar het kookboek van Tanya Burr, hoor er leuke verhalen over

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaaa die van Rituals is zó lekker en zomers! De Piñita Colada Body Butter wil ik ook nog dólgraag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie producten!! En tja, die Body Shop collectie is echt zalig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaaaaa, ik vind de geur van de Karma lijn van Rituals echt zaaaalig.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zou ook graag een highlighter van Becca willen. Leuke/mooie producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat een mooie producten zeg. Ik vind dat palette van Becca zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.