PHILOSOPHY | Time In A Bottle

dinsdag 2 februari 2016


Het is zover, ik heb een super fijn serum gevonden en wel van Philosophy. Een tijd geleden kreeg ik Time In A Bottle als sample mee en was er toen al enthousiast over. Nu ik hem al een dikke maand aan het gebruiken ben is mijn enthousiasme enkel nog groter geworden. Dit serum neemt je terug mee in de tijd en geeft de jeugdige uitstraling terug aan je huid. "Time In A Bottle is een baanbrekend, dagelijks serum dat een exclusief dna-renewal complex combineert met een high-potency vitamine c8 activator. Om alle zichtbare en nog onzichtbare tekenen van huidveroudering en huidschade te herstellen. 
Ons exclusieve high-potency vitamine c8 activator bevat één van de nieuwste en meest krachtige vormen van Vitamine c, het ethylascorbinezuur, dat de cellen een belangrijke bescherming biedt tegen vrije radicale, een zeer stabiel formule met een uiterst doeltreffende werking op het remmen van de tyrosinase"
 In het kort, Time in a Bottle geeft je huid:
 • meer uitstraling
 • een fijnere structuur
 • een gladder en egaler aanzien
 • meer stevigheid zonder rimpelsAAN DE SLAG
Voordat je het serum kan gebruiken mag je het zelf nog even bereiden. Het High-Potency Vitamin C8 activator is een geconcentreerd goedje dat eerst gescheiden wordt gehouden van het dna renewal complex om de kracht van de actieve ingrediënten op hun hoogste niveau te houden. 


Als je de high-potency vitamine c8 activator erbij hebt gegoten moet je 20 seconden goed schudden tot dat het serum een lichtroze kleur krijgt. Dan is hij klaar om te gebruiken!NA 1 MAAND
De werking van Time In A Bottle is al snel zichtbaar. Mijn huid krijgt meteen een gezonde gloed. Na enkele dagen begon ik te merken dat mijn huid gladder werd en mijn poriën minder zichtbaar zijn. Het is misschien door mijn totale huidverzorging routine, maar ik heb nog maar bitter weinig last van onzuiverheden en puistjes. Niet dat ik ze mis, maar het valt me wel op! 

+
 • het serum wordt snel opgenomen en laat geen vettig laagje achter
 • maakt de huid zacht en glad
 • poriën zijn veel minder zichtbaar
 • mijn huid straalt meer 
-
 • niet goedkoop (€70,35 voor 30ml)
 • je moet het serum in drie maanden opmaken voor een optimale werking

Je kan vast begrijpen, waarom ik zo gek ben op dit serum. Ik heb met Philosophy wel een merk gevonden dat erg goed met mijn huid gaat. Wel een geluk dat dit serum in de Glowing Days Ahead set zat, want ik heb geen idee als ik er zoveel geld aan zou kunnen geven. Dan zou ik even wachten tot ze bij Ici Paris XL de 21% korting geven. Misschien een tip om te onthouden als je hem graag zou willen proberen! 8 opmerkingen

 1. Pfoeh wat ewn prijs zeg! Maar het klinkt wel heel interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ga ik zeker onthouden! Ik denk dat de producten van Philosophy hun prijskaartje wel waard zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel als een hele goede serum en je moet geduld hebben wil je het resultaat kunnen zien, het is ook een beetje prijzig helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je zo snel resultaat zag! Kost natuurlijk ook wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een fijne serum, inderdaad wel prijzig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat een geld! Maar al die voordelen.. poeh, hij klinkt wel echt ontzettend fijn. Ik denk dat ik die korting inderdaad maar even afwacht. 21% korting is wel erg lekker op zo'n bedrag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat goed dat het product je zo enorm bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.