CURRENTLY LOVING ♥ FEBRUARI '16

dinsdag 23 februari 2016


Een tweetal weken geleden ontstond er een klein drama ten huize Griet. Ik was een MAC lipstick kwijt. Ik die bijna nooit iets verlies of niet vind was toch wel even in shock. Mijn handtassen moesten eraan geloven en werden meerdere malen binnenstebuiten gehaald alsook ik alles in de woning verdacht maakte. Een hele week liep ik met het besef dat ik hem gewoon opnieuw moest kopen tot hij ineens opdook en wel in mijn handschoen. Halleluja! Ik kan dan ook niet meer ontkennen dat ik erg gehecht ben aan deze lipstick en bij deze zit hij ook tussen mijn maandelijkse favorieten. 


Ik wil even het Z palette in de bloemetjes zetten en dus niet weer de MakeUp Geek oogschaduws (die natuurlijk gé-weldig zijn). Hoe handig is dit palette wel niet. Ik heb nog heel wat plaats, maar vind het zo leuk om er helemaal mijn eigen ding van te maken. 

Ja het is prijzig, maar dit serum doet mijn huid zoveel goeds. De laatste tijd is mijn huid net wat egaler en dit serum zorgt wel degelijk meer uitstraling.

Het heeft even geduurd voordat ik zeker wist als ik deze lipstick nu wel of niet de moeite vind. De laatste weken grijp ik er ineens vaak naar en dat zegt volgens mij genoeg. Bruine lipstick tinten zijn in en ik begin er steeds meer van te houden.

Hier is dan de lipstick die voor paniek zorgde. Ik heb even een periode gehad dat ik enkel liquid lipsticks wou dragen en hem hierdoor even heb verwaarloosd (misschien de reden van zijn verdwijning haha), maar ik blijf All Fired Up een supermooie kleur vinden en hierbij is hij ook als één van mijn favoriete lipsticks gekroond.

Hoe langer ik deze mascara ben beginnen gebruiken hoe fijner ik hem vind. Hij geeft een mooi volume zonder dat mijn wimpers extreem aan elkaar plakken en hij houdt mijn wimpers ook een hele dag gekruld. Topper!


Zo, wat waren jou favoriete producten van afgelopen tijd? 


8 opmerkingen

 1. haha een lipstick kwijt geraken in een handschoen, kan gebeuren :-P Ik ben ook fan van de mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. whirl wil ik inderdaad ook echt nog scoren! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil al lang een Z-palette kopen, misschien toch maar eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke favo's. Ik vind die mascara ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoera, dat de lipstick terug boven water gekomen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw nog een geluk dat je hem vond.
  Kan me best geloven hoe je moest voelen toen je hem kwijt was.
  Zien me der wel een heerlijke producten uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oo gelukkig heb je je lipstick terug gevonden, mooie favorieten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.