Philosophy | The Microdelivery Exfoliating Facial Wash

dinsdag 16 februari 2016


Hier ben ik weer met mijn dosis Philosophy. Jep, weer een nieuw skincare product dat ik graag met jullie wil delen. Aanvankelijk was ik dit niet van plan, maar omdat ik deze exfoliërende reiniger zo fijn vind werken kan ik hem jullie niet ontnemen. En ik hou nu eenmaal veel van skincare. We leven maar één keer en ik wil mijn huid dan ook zolang mogelijk in topconditie houden!


"The Microdelivery Exfoliating Facial Wash is een zachte, exfoliërende gezichtsreiniger. Door de exfoliërende werking wordt de huid zowel effectief gereinigd als vernieuwd. De sulfaatvrije formule van The Microdelivery Exfoliating Facial Wash is zacht voor de huid, verwijdert vuil, olie en zelfs de meest resistente make-up van uw ogen en gezicht. De luchtige structuur van deze gezichtsreiniger van Philosophy bevat geen middelen die huidirritatie kunnen veroorzaken"
Hoeveel ik er ook van hou van make-up dragen niets is heerlijker dan 's avonds er alles weer af halen. Ik reinig mijn huid altijd grondig en vind een goede gezichtsreiniger dan ook erg belangrijk. Het fijne aan The Microdelivery Exfoliating Facial Wash is dat hij een dubbele werking heeft. Hij verwijdert grondig je make-up en daarnaast exfoliëert hij je huid ook. Het effect daarvan is dat je huid nadien superglad aanvoelt. 


Deze exfoliërende reiniger is vrij vloeibaar (even opletten als je hem voor het eerst gebruikt) en bevat zeer fijne korreltjes. Ik vind ze mild aanvoelen op mijn huid en dat voelt prettig. Ik hou vooral van de gladde huid nadien en dat mijn huid goed gereinigd is. Hierdoor krijg ik minder last van onzuiverheden en de daarop volgende crème wordt beter opgenomen. 
Je kan hem dus gerust dagelijks gebruiken al wissel ik graag af met de Purity reiniger van Philosophy. Voor mijn oogmake-up te verwijderen gebruik ik hem wel niet, hiervoor grijp ik naar mijn micellair water. 

Prijs bij Ici Paris XL voor 240ml: €26,96

7 opmerkingen

 1. Het lijkt me echt een heerlijk merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh deze heb ik ook nog gehad vroeger. Werkt inderdaad heel fijn en de prijs valt ook wel mee.
  De Purity cleanser vind ik nog altijd de allerbeste om make up te verwijderen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat hij je zo bevalt. Voor mij was hij toch iets te agressief precies.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh dat klinkt echt super fijn! philsophy vind ik zowieso wel fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die heb ik ook nog gehad en is inderdaad een fijne gezichtsreiniger :)
  Ik wil de Purity Cleanser eens proberen, ben ik nu al een tijdje benieuwd naar!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk klinkt deze! Ik heb zelf Purity, maar deze lijkt me net even iets fijner. Wellicht schaf ik 'm binnenkort aan!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.