MIJN TOP 5 VLOGGERS

vrijdag 5 februari 2016


Mijn me-time momentje 's avonds bestaat vooral uit ultieme ontspanning zoals een serie kijken, een boek lezen of video's op YouTube bekijken. Vooral vlogs dan, deze werken nogal verslavend voor mij. Ik ben altijd iemand geweest die van reality series houd à la Kardashians dus ik kijk er niet raar van op dat ik er zo gek op ben. Zoals je van mij gewend bent heb ik enkele vloggers die er tussenuit springen en die ik 'probeer' dagelijks te kijken. Ik deel ze vandaag met jullie!


De vlogs van Mascha zitten in mijn vaste ochtendroutine als ik ontbijt. Volgens mij heb ik door haar het vloggen ontdekt, omdat Mascha's vlogs eerst op haar Beautygloss kanaal deelde. Aangezien Mascha de grootste beautyblogger van Nederland is zijn haar vlogs ook erg inspirerend om te zien wat ze allemaal door het bloggen heeft bereikt en mag doen. 


Zoe heeft nog maar net 10 miljoen abonnees op haar Zoella kanaal bereikt wat gewoon te zot voor woorden is! Ze is dan ook erg leuk om te volgen en ondanks ze niet dagelijks vlogt kijk ik er wel steeds naar uit als er eentje online staat. Ze woont samen met mede YouTuber en haar vriend Alfie, hun hondje Nala en twee cavia's Pippin en Percy. 


Het vriendje van Zoe vlogt dan wel weer dagelijks en ben ik eigenlijk door haar beginnen volgen. Ik denk dat je door het kijken van vlogs al snel een soort 'band' met die ene persoon/koppel of gezin krijgt. Alfie is altijd opgewekt en dat werkt aanstekelijk.


Dit gezin uit Ierland verhuisde enkele jaren geleden naar Engeland en nemen je elke dag mee in hun leven. Ik ben helemaal verliefd op Emilia, hun 3-jarig dochterje en Eduardo, hun bijna 2-jarig zoontje. Ze zijn zó enorm schattig en hun zien opgroeien is wel erg speciaal. Emilia neemt soms al de vlogcamera over en begint haar eigen mini tutorials. To die for!


Deze nederlandse beauty is ook erg goed bezig. Ze is begonnen met haar blog (Today's Beauty), vlogt nu enkele keren in de week naast haar beauty video's en heeft ondertussen haar eigen kwastenlijn! Manon is leuk om te volgen als je van fashion en beauty houdt. 


Nog meer leuke vloggers: Lily Pebbles, Tanya Burr, Niomi Smart, Anna Nooshin, RomanAtWood, Gabriella Lindley en Everyday Estée.

Wie is jou favoriete vlogger?

6 opmerkingen

 1. Mascha vlogs ken ik wel maar de andere nog niet. Ik ga wel even kijken bij The SacconeJolys - Anna Saccone, Jonathan Joly, Emilia & Eduardo volgens mij vind ik dat ook wel leuk, ook omdat ik zelf een dochtertje van bijna 3 jaar heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke namen! Ik ken er 2 nog niet dus ga zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg Manon en Mascha en Aimée van der Pijl! :) Verder heb ik mijn lijst nu flink ingekort omdat ik ga afstuderen en dan heel weinig tijd heb :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De derde en de vierde kende ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Sacconejolys, Zoe en Manon zijn ook mijn favorieten! Ik kijk ook nog vaak naar Itsjudyslife ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mascha en Manon zitten bij mij ook in mijn vaste ochtendroutine. Hun vlogs moet ik zeker even gezien hebben voor ik zelf met mijn dag kan beginnen haha :D

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.