FA | Coconut Water Douchegel

dinsdag 9 februari 2016


Je kan het mij niet kwalijk nemen dat ik bij het stormweer van gisteren nog meer verlang naar een vakantie richting de zon. Dat zit er op dit moment helaas niet in, maar ik probeer allerlei manieren uit om toch een beetje dat gevoel te krijgen. Ik zou mijn zelfbruiner naar boven kunnen halen om mijn bleek vel er gezonder te doen uitzien. Al vrees ik dat hij snel leeg zal zijn om wat kleurverschil te krijgen. 
Gelukkig zijn er ook nog geuren die me meteen doen wegdromen naar een strand en een helderblauwe hemel zoals de nieuwe douchegel van Fa!"Ontdek met Fa Coconut Water de unieke combinatie van verzorging en frisheid. Deze frisse shower gel met natuurlijk extracten van kokosnoot beschermt de huid tegen uitdroging, de milde formule verwent het lichaam met een fris huidgevoel en een aangenaam parfum"
Fa heeft heerlijke geuren voor onder de douche. Hun deodorants sla ik meestal over, omdat ze (volgens mij allemaal) alcohol bevatten en daar hou ik niet van. 
Hun nieuwe Coconut Water en Coconut Milk douchegel trokken me meteen aan. Kokos is nu eenmaal een geur die me altijd aan de zon doet denken. 

Ook al vind ik kokos heerlijk ruiken, er is vaak toch een verschil. Ik hou er niet zo van als iets een sterke, indringende kokos geur heeft. Het mag voor mij subtieler. 
Hierbij scoort Coconut water voor mij! Hij heeft een zalige geur. Hij ruikt fris, exotisch, en lichtjes naar kokosnoot. Dit is zo'n geur die ik zeker mee op vakantie zou nemen en waar ik achteraf steeds het vakantiegevoel door blijf houden. 

Prijs: €2,59

9 opmerkingen

 1. Ik ben nu zo benieuwd! Ik ben gek op alles waar kokos in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmm lijkt mij een heerlijk product meid! fijne week verder

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga deze morgen ook eens proberen. lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze douchegel ook zien staan bij het kruidvat, maar heb momenteel te veel douchegels dus ik ga ze eerst opmaken vooraleer ik nieuwe koop :). Maar deze van Fa lijkt mij wel erg heerlijk, vooral de kokos geur! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, kokosnootgeur kan ofwel superlekker zijn ofwel super fake en vies. Ik mis FA hier wel, ik gebruikte hun douchegels vroeger heel regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt tropisch uit, de geur lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmmm, ik wil hier eigenlijk zo snel mogelijk mee in bad haha!
  Lijkt een heerlijk geurtje!
  Fijne review ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze had ik nog niet zien liggen. Lijkt me echt wat voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.