L'ORÉAL | SUPER LINER PERFECT SLIM 'Green'

zondag 14 februari 2016


Eyeliner staat voor mij op de tweede plaats wat betreft make-up waar ik niet zonder kan (mascara is nu eenmaal onverslaanbaar!). Het kan je ogen mooier doen uitkomen en met de nodige wing erbij krijg je zelfs een liftend/cateye effect. Love it! Je zal niet snel een look zonder zien bij mij. Na jaren 'eyeliner training' heb ik zelfs al een vaste hand ontwikkeld waardoor ik eyeliner als een pro kan aanbrengen. Al moet ik zeggen dat de wattenstaafjes wel in de buurt moeten zijn, want soms ben ik iets te enthousiast. 
Ik heb dus al heel wat eyeliners uitgeprobeerd, van gel eyeliner tot vloeibare eyeliner. Ik vind vloeibare eyeliner het mooiste effect geven, terwijl gel eyeliner dan weer makkelijker werkt. 
Een grote favoriet zijn de eyeliner stiften. Super makkelijk in gebruik en ze werken ook precies. L'Oréal bracht onlangs de Super Liner Perfect Slim uit ik vond dat het tijd werd om deze eens te proberen! 


De Super Liner Perfect Slim belooft een nauwkeurig lijntje te creeën van maar liefst 0,4 mm. Nu ben ik wel eerder fan van een goed gezette winged eyeliner die mag opvallen, maar hoe nauwkeuriger een eyeliner werkt hoe beter natuurlijk.

De Super Liner Perfect Slim komt in het zwart, bruin, blauw en groen. Om eens uit mijn comfort zone te stappen koos ik voor de groene variant. 
Ze zijn niet waterproof, maar met een goede oogschaduwsbasis mag het geen probleem zijn om hem long lasting te maken.Deze eyeliner stift heeft zoals je ziet een erg fijne tip. Volgens mij de fijnste die ik tot nu toe geprobeerd heb. Een dun lijntje hiermee zetten is een makkie en je vult lege plekjes er ook snel mee op. 


Swatch Super Liner Perfect Slim


Ik heb de eyeliner stift erg gemist, want wat werken ze toch fijn! De Super Liner Perfect Slim geeft goed veel kleur af, is intens groen en maakt voor jou het dunste lijntje ooit. Ik bouw mijn eyeliner graag op en vind hem ook heel goed werken om een wing mee te maken. 
Ook blijft hij voor mij de hele dag goed zitten, wat wil je nog meer? 
Tip: zet je stift eyeliner op zijn kop, zo zal er altijd genoeg product uitkomen. Een klein nadeel is dat ze vaak snel uitdrogen, ze gaan nu eenmaal niet ontzettend lang mee (of bij mij toch niet). 


Prijs: €11,99


8 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleur groen! Je brengt me op een idee voor een look voor vandaag :) (maar of ik mijn wing ooit zo strak krijg als die van jou betwijfel ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een héél erg mooi kleur groen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je eyeliner zat gisteren weer perfect!! Leuk ook zo'n groen kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een zwarte hiervan gehad geloof ik, maar deze is ook mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg goed uit en wat maak je je wing mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, deze eyeliner trekt me meteen aan!
  Die wil ik zeker aanschaffen.

  Liefs, Sara ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.