BEST OF SKINCARE 2015

donderdag 31 december 2015


Om het jaar af te sluiten deel ik jullie vandaag nog de beste producten die ik voor mijn huid afgelopen jaar heb gebruikt. Er zijn enkele oude bekenden bij waar ik moeilijk zonder kan en waar ik nog geen waardige opvolger voor heb gevonden. Niet dat dit nodig is, maar ik ben altijd op zoek naar wat nog fijner en beter werkt voor mijn huid. Tromgeroffel voor deze acht toppers!



Als je een vaste bezoeker bent van mijn blog zullen deze twee je waarschijnlijk niet onbekend zijn. Nog steeds twee erg fijne producten. Het Micellair reinigingswater van Garnier reinigt zo zacht en grondig én is betaalbaar. Purity van Philosophy is dan eerder aan de dure kant, maar is het in mijn ogen zeker waard!


Dit jaar leerde ik ook wat meer van Philosophy kennen. Na de originele Hope In A Jar waar ik niet zo weg was van de geur, probeerde ik de Renewed Hope In A Jar en deze is een blijver. 
Ik gebruikte zowel de Puff Off oogcrème van Benefit als de GinZing oogcrème van Origins. Puff Off zag er vooral leuk uit met het strijkijzertje als applicator en het verfrissende ervan vond ik ook posiftief, maar deze van Origins vond ik nét wat beter, omdat ik er meer effect door zag. Toch nog steeds niet het spectaculaire effect waarvan ik droom, maar bon. 
Eentje waar ik lang over gewtijfeld heb is het Tea Tree Water van Lush. In het begin wist ik niet goed als hij daadwerkelijk veel voor mijn huid deed. Ik vond vooral het verfrissende gevoel leuk. Maar hij geeft me ook het gevoel dat mijn huid meer 'schoon' is, waardoor puistjes ook minder opduiken.
De Midnight Recovery Concentrate van Kiehl's mocht ook niet ontbreken. Mijn huid ziet er stralender uit in de ochtend en hij heeft een heerlijke rustgevende geur. 


Niet iedereen is fan van Ocean Salt van Lush en voor je gezicht is hij ook vrij ruw, maar toch blijf ik hem zalig vinden. De frisse geur die ruikt naar een cocktail van kokos en limoen doet me wegdromen naar een strandvakantie. Het zeezout dat erin zit werkt voor mij dan ook weer goed tegen onzuiverheden.
Masker van het jaar is het Revitaliserend masker van Dr. Hauschka geworden. Ik heb Dr. Hauschka dankzij samenwerkingen veel beter leren kennen dit jaar en was aangenaam verrast. Het masker werkt tegen onzuiverheden, roodheid en egaliseert je huid. Topper! 


Wat was jou favoriet skincare product van 2015? 


♥ 

4 opmerkingen

  1. Heel leuk om te zien, ik had ze ook wel verwacht hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne artikelen, ik heb zelf de groene variant van de Garnier Micellar Water en die is zooo fijn! Enige toner/water die m'n waterproof make-up verwijdert. Ook de Tea Tree Toner van Lush vind ik heel fijn als opfrisser voor m'n huid! Dat Kiehl's product lijkt me trouwens erg fijn, ben er wel benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten. De Tea Tree water staat ook op mijn lijstje. Echt een topper is dat.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.