Kerst/feestlook 2015 | Glitz & Glam

woensdag 23 december 2015


Het was waarschijnlijk overduidelijk dat mijn kerst/feestlook dit jaar weer rond glitter zou draaien. Ik ging aan de slag met mijn mooiste oogschaduwpaletten van het moment en omdat ik niet kon kiezen mixte ik twee glitter kleuren door elkaar. Ik gebruikte vooral warme, paarse, bordeaux en bruine tinten terwijl de glitter voor een frost finish zorgt. 
Voor mijn ooglook gebruikte ik:
Urban Decay Gwen Stefani palette - Stark + Anaheim + Punk
♥ Urban Decay Smoky palette - Thirteen 
MakeUp Geek - Drama Queen + Burlesque
MAC - Gold Glitter + Amethyst Glitter


Hoe ik deze look creërde?
Ik begon met een oogschaduwbasis (Soft Ochre Paint Pot van MAC) waarover ik Stark (UD - GS) over heel mijn ooglid aanbracht. Als overloopkleur bracht ik Anaheim (UD - GS) aan in mijn crease. Punk bracht ik aan in mijn buitenste v-hoek en blende ik lichtjes uit. 
Op mijn bewegend ooglid bracht ik Drama Queen van MakeUp Geek aan. Hier zie je nu minder van terug, maar wat een prachtkleur en ik begin de liefde voor MakeUp geek hier al te voelen. Ook Burlesque van MakeUp Geek is een supermooi en deze bracht ik nog extra aan in mijn crease. Onder mijn wenkbrauwen kwam Thirtheen uit het Smoky palette van UD als highlightkleur. 
Normaal was mijn eerste keuze om enkel de paarse glitter aan te brengen, maar ik vond hem veel te koel en het effect net niet goed genoeg dus ik bracht daarover de gouden glitters aan. Ik mengde deze met wat Duraline van Inglot, omdat ik nog geen glitter lijm heb. Werkt ook prima. 
Geniet van de gezellige kerstdagen! Morgen komt er nog een artikel online, maar vanaf vrijdag neem ik enkele dagen 'blog' verlof. Even de batterijen opladen om er daarna weer tegenaan te gaan.


♥ 

13 opmerkingen

 1. Wat een gave look ♡ Ik ben ook gek op glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk die glitters, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige look, perfect voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeh die glitters maken de ooglook helemaal af :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige en feestelijke look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave look, die glitters vind ik echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die glitters springen van mijn beeldscherm af! Ik hou van glitter en glamour vooral met de kerst en oud en nieuw. De kleuren die je hebt gebruikt in je look staan je echt heel mooi meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige look ❤️ Je hebt gelijk dat je een blog pauze neemt want iedereen heeft het wel eens nodig :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw ik vind de glitters echt super, heel mooi gedaan! Geniet van je blogvakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super look is het geworden! Je hebt dan ook heeele mooie spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.