PERSONAL | Ik heb tickets voor ADELE!

donderdag 3 december 2015


Ondanks de vrij absurde prijzen om Adele te zien wist ik toch wel zeker dat ik tickets wou scoren. Ik bedoel, het is Adele en hoeveel kansen bestaan er om haar live te zien, want wie weet neemt ze nog eens een break van 4 jaar. En ook al heb ik nog niet zoveel op mijn bucket list staan (moet hem dringend eens aanvullen!), haar concert stond er in ieder geval bij. 
Morgen start officieel de verkoop van de tickets, maar je kon je bij Adele.com inschrijven voor de Advanced Sale en die was gisteren. Ik had vorige week niet meteen door waarvoor die Advanced Sale was, maar ik dacht waarschijnlijk laat ik mij hiervoor inschrijven. Enkele dagen terug kreeg ik dan een mail met een unieke code + link om tickets op woensdag (gisteren dus) te bestellen.

En daar zat ik dan om 10 voor 10 aan een vreemde computer (ik werk bij té lieve mensen die me dit gunde). Alles wat ik dacht nodig te hebben lag bij de hand, alsook dat ik me overal had ingelogd.. (later bleek dat nergens voor nodig te zijn, maar bon). Iets voor 10 probeerde ik de link al enkele keren uit, maar hij ging nog niet naar een nieuwe pagina tot net geen minuut ervoor. Er kwam wat nieuws op het scherm te staan en de pagina bleef zijn eigen herladen. Mijn eerste gedacht was, alé waarom werkt dat nu niet? Moet ik wachten? Inderdaad, eerst beter lezen voordat ik pannikeer, want er stond dat je de pagina niet mocht afsluiten en moest wachten. Ik stond dus in de wachtrij. Omdat ik dit onder mijn pauze deed hoopte ik dat dit niet al te lang ging duren en hup, na een minuutje kon ik de tickets bestellen! Achteraf las ik dat ik echt geluk heb gehad, want sommige hebben minuten tot wel uren gewacht en bij die laatste was toen ook alles uitverkocht. 
Plaatsen kiezen kon je jammer genoeg zelf niet en ik durfde ook niet anders dan de plaatsen te nemen die werden voorgesteld. 
Ik ben trouwens niet voor de duurste tickets gegaan, maar de op één na duurste. Dus ik zit ergens op het balkon, whoopwhoop met hopelijk een vrij goed uitzicht! 


Hello Adele, here I come! 


Nu ben ik benieuwd wie van jullie ook al tickets voor Adele heeft of zich morgen er nog aan gaat wagen? Succes in ieder geval. ♥ 

9 opmerkingen

 1. Oh supertof :D Ik vind het zelf net iets te duur (student :( )! Oh boy, ik zou ook héél erg blij zijn moest ik tickets hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Ze maakt echt goede muziek.Veel plezier in ieder geval! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je naar Adele gaat! Sommige artiesten zijn duurdere tickets waard, en ik denk dit voor haar en haar optreden het geval wel is ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zo'n twee uur op de wachtlijst gestaan, en dan kreeg ik te lezen dat ze uitverkocht waren... Hopelijk lukt het me morgen!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat gaaf joh! Dat wordt genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je tickets hebt! Dat wordt sowieso genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat leuk, ik ben alvast jaloers hoor! Haar concerten vallen spijtig genoeg in mijn examenperiode, anders had ik er ook sowieso besteld!
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.