LUSH | FROZEN BATH BOMB

zaterdag 12 december 2015


Do you want to have a bath bomb? Do you want to splash and play? Ja, Lush heeft het goed bekeken om een Frozen bath bomb uit te brengen. Frozen is nog steeds razend populair. Mijn nichtje is helemaal zot van alles wat met Frozen te maken heeft en ik kan haar geen ongelijk geven, want ook ik vind de film (en muziek) heel verslavend.
Toen ik de Frozen bath bomb zag liggen moest ik hem dus gewoon meenemen. De kleuren van deze bath bomb deden me meteen aan Elsa denken. Ik vroeg me meteen af wat voor magie dat in bad zou geven.
De geur wordt omschreven als het parfum van tunesische nerolie, roos uit Turkije en grapefruit uit cyprus. Voor wie het Lush verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy kent: Frozen zou hiernaar ruiken.
Ik kende dat parfum nog niet, maar kan wel zeggen dat ik de geur heerlijk vind. Hij zou voor een opwekkend effect zorgen, maar aangezien ik altijd 's avonds in bad of onder de douche ga hoopte ik wel dat dit niet te extreem zou zijn haha. 

LET IT GO 
Eenmaal je hem in bad gooit verandert je water in een helderblauwe kleur. De bath bomb bevat erg fijne zilveren glitters waardoor er een mooie glinstering in het water ontstaat. Een klein beetje magie in bad wat er zelfs sprookjesachtig uitziet. Pretty nice! 
Als ervaren bath bomb gebruiker kan ik wel zeggen dat deze een aanrader is en waarschijnlijk in mijn top 5 beland! 


Prijs: €5,95

♥ 

5 opmerkingen

 1. Oh zo mooi! Deze wil ik ook wel hebben, maar is vaak uitverkocht in de webshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag deze gisteren bij Lush in een mini badje liggen in de winkel, echt tof hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh klinkt keigoed! Ik heb deze nog in de badkamer liggen, denk dat ik hem straks maar eens ga gebruiken nu dat ik dit gelezen heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie bathbomb! Ik heb er zelf ook drie gekocht en ik stond echt versteld hoe zalig ze zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat Frozen naar HHJJ ruikt wist ik niet! Was me ook niet opgevallen trouwens. Oeps. Anyway, ik vind Frozen ook ge-wel-dig! Die geur! Dat blauwe water! Die glitters! Jep, ook in mijn top 5.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.