OPGEMAAKT | NOVEMBER '15

woensdag 2 december 2015


Een nieuwe maand wilt zeggen dat ik afscheid ga nemen van enkele producten. Ik heb trouwens een paar nieuwe en mooie producten waarvan ik niet kan wachten om ze te testen en ze met jullie te delen. Ook heb ik nog wat leuks in petto voor jullie dus hou mijn blog de komende weken zeker in de gaten! Op mijn nieuwe rubriek is het nog even wachten (sorry, tijdgebrek), maar hij komt er vroeg of laat aan. 


Treets - Pillow Spray
Ik maakte ineens twee kussensprays leeg. De eerste is van Treets en hier heb ik zeker enkele jaren mee gedaan. Ik gebruikte hem wel niet dagelijks, omdat ik graag afwissel. 
Deze spray ruikt naar lavendel en is dus ideaal om te ontspannen en zo sneller in slaap te geraken. 

Rituals - Yin Calming Bed & Body Mist
Mijn favoriete spray blijft deze van Rituals. Hier heb ik nog geen jaar mee gedaan en is naar mijn goesting veel te snel leeg. Ik mis deze heerlijke, rustgevende geur nu al en ga hem zo snel mogelijk weer opnieuw kopen. 


Batiste 'Blush' droogshampoo 
Deze droogshampoo zal hier wel al vaker voorbij zijn gekomen. Dit vind ik één van de fijnste uit het Batiste gamma. Ruikt heerlijk en maakt mijn haren terug schoon zoals het hoort!
Kneipp Pathcouli Douche Foam
Een douche foam blijf ik graag gebruiken en ik vind deze van Kneipp zeer aangenaam. De geur was ik misschien wel een tikkeltje beu geraakt.


L'Occitane Magical Leaves handcrème
Het zal je natuurlijk niet verbazen dat de handcrèmes er nu doorvliegen. De heerlijkste geuren vind je natuurlijk bij L'Occitane. Ik had Magical Leaves al even liggen dus het werd tijd dat hij werd opgemaakt! 


♥ 

6 opmerkingen

 1. Die droogshampoo is inderdaad goed! En Rituals vind ik altijd fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop producten heb je weer opgemaakt. De Blush droogshampoo van Batiste vind ik ook de fijnste, die wil ik ook snel weer aanschaffen! De douche foam van Kneipp lijkt mij ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn batiste droogshampoo is ook weer bijna op, heel lekker is die inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oo wat heb je fijne producten opgemaakt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Batiste droogshampoo ben ik ook aan het gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.