MAC | All Fired Up Lipstick

zaterdag 5 december 2015


Het is even geleden dat hier nog eens iets van MAC voorbij kwam, maar vandaag is het weer zover. Er was een lipstick die ik al een tijdje graag wou hebben en dat is All Fired Up. Hij deed me in het eerste opzicht aan Relentlessy Red (favoriet hierzo!) denken, maar toch is hij weer helemaal anders. Ik laat je hem vandaag zien! 


All Fired Up behoort tot de matte lipsticks van MAC. Jawel, nog steeds mijn favoriete finish. 
Hij wordt omschreven als helder fuchsia al schrikt de kleur fuchsia me in de eerste plaats wat af, want deze kleur is vaak te koel voor mij. Toch heeft hij niet zo'n sterke blauwe ondertoon wat hem heel draagbaar maakt voor mij. Yes! 
Relentlessly Red neigt dan weer meer naar de rode kant wat hem erg speciaal maakt, maar All Fired Up moet zeker niet onderdoen. Ik vind hem super mooi en hij lijkt nu wel grote concurrent te worden van Relentlessly Red. 


SWATCH ALL FIRED UPAll Fired Up brengt doordat hij mat is wat stroever aan, maar dat ben ik gewoon bij de matte lipsticks van MAC. Eerst je lippen even scrubben en hydrateren is dan ook aan te raden. 
Hij is volledig dekkend en eenmaal op je lippen blijft hij ook lang zitten. Ik heb enkel problemen als ik iets eet wat redelijk vettig is. Dan zal de lipstick aan de binnenkant al sneller verdwijnen, maar dan werken we hem achteraf gewoon bij.
Een nieuwe liefde is geboren! 


Prijs: €19,50

♥ 

8 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur! Ik vind Relentlessly Red ook een prachtige kleur maar dit is echt een mooie lipstick voor de wintermaanden. Hij staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat stroeve vind ik altijd zo vervelend, maar hij is wel super mooi qua kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind matte lipsticks zo mooi! deze kleur is ook geweldig. staat je prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie kleur! Ik moet hem ook dringend nog eens bovenhalen. Inderdaad wat stroever maar het is ook echt een Retro Matte, niet? Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mac heeft gewoon te veel mooie lipsticks, en dit is weer 1 van. De kleur staat je heel goed! Gebruik je wel eens een lipliner erbij?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kleurtje, doet me echt aan Kerst denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een prachtige kleur. staat je ook leuk

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.