Hotspots in Hasselt | COFFEE CAFÉ

donderdag 24 december 2015


Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan mijn nieuwe rubriek! 
Als trotse Hasselaar vond ik dat het tijd werd om mijn favoriete hotspots van Hasselt met jullie te delen. Hasselt is misschien klein, toch is het een superleuke en gezellige shopstad. Je kan me er bijna wekelijks terugvinden, want even rondslenteren in mijn stad maakt me altijd gelukkig. Op de beauty hotspots moeten jullie nog even wachten, maar die komen er ook nog aan (en zijn zeker de moeite!).
Ik start alvast met de hipste koffiebar van Hasselt waar ik al ettelijke uren in vertoefd heb. 


Coffee Café bestaat ondertussen al een dikke vier jaar. Ik herinner me nog goed dat ik er in het begin vaak voorbij liep met een goede vriendin en we steeds zeiden: hier moeten we echt een keertje naartoe gaan, het ziet er zo leuk uit!
Wel, vanaf het moment dat we dat gedaan hebben waren we helemaal verkocht. Ik probeer ook altijd iedereen er mee naartoe te nemen, als ze nu willen of niet haha. Alhoewel iedereen altijd met plezier mee gaat. 
Waarom Coffee Café zo leuk is?
Ik vind de inrichting er zo sfeervol uitzien. Zo hangen de koffiemolens en koffiefilters tegen de muren en bij elke gelegenheid, is het nu Kerst, Halloween of Pasen tovert Katja (de uitbaatster) de zaak helemaal om zodat je helemaal in de sfeer zit. Niet te vergeten dat er heel wat heerlijks op de kaart staat. Zo denk ik aan de koffie specials, lattés, ijskoffies, thee, chocoladedranken en hun toog die altijd mooi vol staat met lekkers. De Oreo cupcakes/taart (grote verslaving hierzo) zijn een grote aanrader! 
Je zou trouwens niet zeggen dat Katja in het begin zelfs met moeite een cake kon bakken. Je ziet dat alles met veel liefde is gemaakt en volgens mij heeft ze toch een groot verborgen baktalent! 
Met uitbaatster Katja


Dit artikel is in samenwerking met Kristof die me heeft geholpen met de foto's. Ik wil hem hier nog eens extra voor bedanken!
Ook een dikke merci aan Katja om ons even ons ding te laten doen! 


Coffee Café vind je in Hasselt in de Badderijstraat 6 én in Leuven in de Tiensestraat 18.♥ 

11 opmerkingen

 1. Ik zie Coffee Café regelmatig eens voorbijkomen op Instagram bij jou en andere bloggers! Het is al een paar jaar geleden dat ik nog in Hasselt was maar ik wil er na mijn examens nog eens naartoe, er zijn al veel nieuwe en toffe adresjes bijgekomen volgens mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk voor als ik eens een meeting wil organiseren in Hasselt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga ik onthouden voor als ik nog eens in Hasselt ben. Ziet er zo leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er gezellig uit! Als het in de buurt was zou ik er ook zeker eens heen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze hebben er zulke lekkere dingen! Ik moet er dringend nog eens naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben volgens mij ooit eens met de motor door Hasselt gereden. Mocht ik weer eens gaan, onthoud ik dit. Ziet er erg leuk en sfeervol uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, in Leuven ook. Dan moet ik daar drrrrringend eens binnenspringen want ziet er supergezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat ziet dat er ontzettend gezellig uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh nu moet ik nog is naar Hasselt gaan! Jammer dat het zo ver is voor mij. Volgende keer breng ik een bezoekje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We ❤ coffee café! Mijn favoriete plek voor een lekkere zoete zonde �� Jammer genoeg kom ik er nu niet meer zo vaak, maar bij elk bezoek aan Hasselt, staat ook dit op mijn lijstje. Het eerste op mijn to do list voor januari 2016 en liefst in goed gezelschap �� Heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.