Nieuw iPhone 6s hoesje!

vrijdag 11 december 2015


Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn iPhone 6s aankoop. Nog steeds ben ik verliefd op de kleur en is hij erg fijn in gebruik. Het is voor mij dan ook belangrijk dat ik hem zo goed mogelijk bescherm. Zo zal ik hem nooit zomaar los in mijn handtas gooien, want ik zou het verschrikkelijk vinden als er krassen op zouden komen. Een hoesje zal er dus altijd standaard omheen zitten. 
Ik kreeg de kans om een hoesje uit te kiezen bij GoCustomized en vertel je er vandaag meer over. Bij GoCostumized kan je zelf je hoesje ontwerpen als je wilt. Zo heb je meteen een uniek exemplaar. Voor de bloggers onder ons: hoe leuk is een hoesje met je logo erop? Aangezien ik nog niet echt een logo heb (komt er ooit wel hoop ik) ben ik gewoon tussen de designer collectie gaan neuzen. 
Je kan trouwens niet enkel een iPhone hoesje ontwerpen, maar ook eentje voor de iPad, Samsung, Huawei, HTC... 

Ik koos voor een transparant hoesje met gouden sterretjes op wat er meteen erg feestelijk eruit ziet voor deze tijd van het jaar! Met een transparant hoesje zie je ook 'meer' van je iPhone, want hoe leuk hoesjes kunnen zijn vaak valt het mooie van je iPhone wel weg. 
Het hoesje is erg stevig en van degelijk materiaal. Gelukkig maakt hij mijn iPhone niet een pak dikker dan hij is, wat ik zeker een pluspunt vind. Jep, mijn nieuw fancy hoesje mag er zeker zijn! Ik ben er erg tevreden mee en overweeg om in de toekomst toch zelf eens een hoesje te ontwerpen. 

♥ 

11 opmerkingen

 1. Wat een mooi en feestelijk hoesje zo met de sterretjes erin. Een goede bescherming voor mijn iPhone vind ik ook belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een leuk concept en een geweldig hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw mooie telefoon en tof hoesje! doe je al mee met mijn ti sento milano winactie meid?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh het hoesje is echt mooi. zo zie je indd tenminste welke kleur je gsm heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh dat is zeker een leuk hoesje. Het hoesje ziet er zo feestelijk uit met al die sterretjes die erop staan ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een keimooi hoesje! Passen de hoesjes van de 6 ook op de 6s? Ik ga binnenkort ook denk ik switchen :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.