Witte lokken à la Kim Kardashian

woensdag 11 maart 2015


Kim Kardashian is zo'n media figuur waar je ofwel dol op bent of juist helemaal het tegenover gestelde. Ik volg al jaren Keeping Up With The Kardashians (reality show addict hierzo) dus ik kan wel zeggen dat ik Kim Kardashian apprecieer. Ze is gewoon een echte beauty en toch ook wel een beetje een drama queen. 
In de loop der jaren is Kim wel al eens van kaspel veranderd. Vorig jaar liep ze nog een tijd rond met blonde haren, maar nu is ze nog een stap verder gegaan: ze verfde haar haren platinum oftewel spierwit. De reacties op social media zijn erg verdeeld. Bij mij was het meteen duidelijk: ik ben er gek op! 
Natuurlijk lukt dit enkel bij celebrities om van zwart haar tot wit te gaan in enkel één keer. Ik kan er van meespreken dat dit normaal niet zo snel lukt. Zo had ik jaren geleden het geweldige idee om ook van zwart naar wit te gaan, maar ik passeerde dan eerst wel oranje. Hier heb ik dan ook even mee moeten rondlopen (ok niet met oranje, thank God kon dat nog koperkleurig worden geverfd) en mijn haren hadden toen al zo afgezien. Resultaat: haren een stuk korter moeten knippen en er even mee moeten leven dat ze als plastiek aanvoelden bij het wassen en als stro als ze droog waren (lichtjes overdreven misschien). Ik had dan ook weinig geduld, maar als ik dit nu opnieuw zou doen zou ik het heel anders aanpakken.In ieder geval zal Kim wel enkele top haarstylisten achter haar hebben staan al zal het toch nooit deugd hebben gedaan voor haar lokken. 
Ik ben er echt wel fan van en ik vind het haar ook supermooi staan (dat vond ik al toen ze de blonde kant opging vorig jaar). Zou ik het zelf nog willen? Nee, ik ga het mijn haren niet meer aandoen. Ze zien al genoeg met mijn highlights af haha. 


Wat vind jij van Kim K's nieuwe kapsel? Bron foto's: Instagram Kim Kardashian 

9 opmerkingen

 1. Ik vind het ook best mooi! Had hetzelfde idee als jij: dat lukt enkel bij celebrities zo in één keer. Ach met een gezichtje als dat van Kim sta je natuurlijk met alles :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet vinden eigenlijk, aan de ene kant vind ik het mooi en aan de andere kant is het heel erg zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet niet wat ik ervan moet denken, het staat niet super, maar ook niet super lelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet zo'n fan van Kim Kardashian. Al moet ik zeggen dat ik haar nieuwe look wel heel tof vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk ook wel dat het niet gezond zal geweest zijn voor KK's haren. Zelf moest ik er de vorige dagen aan wennen en vond ik haar blonde haren niet echt geslaagd, maar nu begin ik er meer en meer aan gewend te geraken. Al vind ik wel dat ze haar wenkbrauwen moet aanpassen aan haar lichte kleur :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het haar wel staan, maar zelf zou ik het nooit doen :)
  Wel zou ik graag bruine highlights hebben in mijn haar!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het haar ook erg mooi staan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het is idd heeel slecht voor het haar! Ik vind donkerder mooier bij haar huidstint staan ook, bij witblond haar kan je echt niet te veel bloot laten zien zonder er trashy uit te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben niet zo'n fan van Kim K, maar vind wel dat ze supergoed staat met haar nieuwe coiffure!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.