MAC | Isabel And Ruben Toldedo Blush Kindergarten Red

zondag 22 maart 2015


Isabel en Ruben Toledo.. eerlijk gezegd had ik nog nooit eerder over hun gehoord tot MAC deze collectie uitbracht. Na even op te zoeken weet ik ondertussen dat Isabel mode ontwerpster is en Ruben de kunstenaar van de twee is. Ik had niet verwacht iets van deze collectie te kopen, omdat ik er zeker van was mij te laten gaan bij de Cinderella collectie. Toch viel deze voor mij iets of wat tegen. Het oogschaduwpalette vond ik dan wel weer heel mooi, maar de verpakking mocht wat spectaculairder zijn. Hierin voldeed de Toledo collectie dan wel weer aan mijn eisen en de producten waren één voor één superpretty!

KINDERGARTEN RED + OPERA

Ik, die al zo'n moeite heb om verpakkingen weg te gooien ga het bij deze toch wel erg moeilijk hebben. Aangezien alles bij MAC gewoon zwart en simpel is springt dit kunstwerkje er wel bovenuit. 
De lipstick huls en blush doosje zijn mat en van zacht materiaal gemaakt. Erg speciaal! Ik hou van Limited Editions waar ze echt hun best hebben gedaan bij de verpakkingen alleen al. 

Als ik er sneller bij was geweest had ik waarschijnlijk de Ripe Peach blush gekozen, maar toch ben ik heel blij met mijn keuze! Ik ging dus voor Kindergarten red en de Opera lipstick (waar je snel meer over zal lezen). OMBRE

De blushes hebben allemaal een prachtig ombre effect. Hier was ik dus compleet door verkocht, want kijk nu toch hoe mooi. Het voordeel ervan is dat je de blush in verschillende tinten kan aanbrengen. Wil je het erg subtiel of wat opvallender, het kan prima met deze blush. 
Kindergarten Red is een lieve roze kleur die volledig mat is. 


Swatch Kindergarten Red
Links een swatch van de lichtste kleur, in het midden van de onderste kleur en rechts een combinatie van beide. 

De pigmentatie van de blush is niet overdreven, maar dat vind ik voor een blush zeker niet erg, want ik bouw hem liever op. Je hebt al snel teveel blush op en dan is het al moeilijk om dit lichter te krijgen. Opbouwen bij deze blush gaat erg fijn. 


Hier draag ik geen bronzer of highlighter enkel Kindergarten Red zodat je hem op zijn best kan zien. Ik vind hem supermooi! Online kan je hem (in België) nog steeds bestellen voor €29,50. 

Heb jij iets uit de Toledo collectie van MAC? 

11 opmerkingen

 1. Allemaal mooie producten! Ik heb de Toledo versie van Sin, en die verpakking heb ik ook nog steeds niet weggegooid haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. staat je echt heel goed, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie blush is dit :D De collectie sprak mij niet zo aan, omdat ik de verpakking er op een of andere manier wat raar vond uitzien haha! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw wat een prachtige collectie! En echt een hele mooie blush

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een prachtige blush, zo mooi met dat ombre effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de verpakking van deze collectie best mooi. Alleen heb ik een probleem met het feit dat MAC niet ophoudt me collecties...en collecties...en collecties...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blush! De verpakking is zo cute haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende collectie! Ik was meteen om! De Cinderella-collectie zei me niet zoveel. Ik kocht Ripe Peach, het Bellgreens oogschaduw palet en de Oxblood lipstick... Woops :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.