Benefit | Roller Lash Mascara

maandag 23 maart 2015


Vaarwel wimperkruller, hallo roller lash! Met deze slogan werd de nieuwe Benefit mascara voorgesteld. Wie mij goed kent weet dat ik niet zonder wimperkruller kan. Mijn wimpers zijn lang, maar krullen voor geen meter. Ze steken gewoon recht vooruit en dat is niet meteen flatterend. Gekrulde wimpers openen je ogen meteen waardoor je een frisse uitstraling krijgt. Ik was dan ook razend benieuwd naar deze nieuwe mascara. Benefit weet de laatste tijd mijn aandacht wel te trekken. Hoe leuk en origineel zien hun producten er ook niet uit?! 


KRULLEN, LIFTEN + SEPAREREN

Normaal was mijn plan terug Le Volume van Chanel in huis te halen, want tot nu toe is er geen enkele mascara die ik zo fijn vind als deze. Hij zorgt dan ook vooral voor het volume, maar een mooie krul is toch ook wel iets waar ik naar verlang. 

De Roller Lash mascara belooft dan ook dé haarkruller voor je wimpers te zijn. Hij lift de wimpers, krult ze en separeert ze ook. De krul zou 12 uren moeten houden. 


Het borsteltje bevat magische haakjes die voor deze krul zorgen. Aan de andere kant zijn de borstelhaartjes veel korter en deze kant dient voor het separeren. Het borsteltje is lichtjes gebogen wat je vaak ziet bij mascara's die voor een krul zorgen. 

Heb ik nu echt mijn wimperkruller niet meer nodig? Ik was heel erg benieuwd naar het resultaat!


Zonder en met Roller Lash mascara. 

Een erg groot verschil zo te zien! 
Dit is de eerste mascara die mijn wimpers zonder wimperkruller omhoog lift! Toch vind ik het nog steeds de beste combinatie als ik ook mijn wimperkruller erbij haal, maar zelfs dan zie ik een groot verschil. Mijn wimpers krullen veel mooier en ik krijg meteen een open blik. Ook separeert hij goed en vind ik zelfs dat hij mijn wimpers langer maakt (niet dat ik dit nodig heb), maar dat laatste komt waarschijnlijk door het liftend effect. 
Hij geeft niet zoveel volume als die van Chanel, maar dat belooft hij ook niet en ik vind het volume er best wel goed uitzien! 


Ik zou nu al niet meer zonder deze mascara kunnen! Hij doet alles wat hij belooft: zorgt voor een krul, geeft een liftend effect, separeert en dit houdt de hele dag lang!  Lo-ving itPrijs: €25,00

16 opmerkingen

 1. Klinkt als een hele fijne en goede mascara! Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een aardige prijs maar het klinkt wel super goed. Ik vind het er ook mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, je krijgt er echt ontzettend lange wimpers van! Super pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het effect er echt heel erg mooi uitzien! Zou hem zelf ook wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt onder de indruk van deze mascara en heb hem al regelmatig op blogs gespot. Deze wil ik ook graag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het effect is prachtig! Ben helemaal overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ik lees zoveel goeds over deze mascara en bij jou is het effect ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit! Hoelang blijft de krul ongeveer zitten? Want ik heb bij elke mascara die ik al geprobeerd heb het probleem dat hij de krul niet lang kan vasthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Benefit komt dus weer met een geweldige mascara uit. Le Volume is ook mijn nummer , goeie dupe vind ik Vamp mascara van Pupa.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er echt super goed uit, vind hem alleen nogal prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga hem binnenkort ook maar is uittesten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw ik vind het effect echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.