Bobbi Brown | Long-Wear Even Finish Foundation

zondag 15 maart 2015


Mijn allereerste kennismaking met Bobbi Brown, het werd tijd. Al was dit niet mijn eigen aankoop, maar kreeg ik deze luxestaal een tijd terug mee. Geen idee waarom ik nog niets van Bobbi Brown in mijn collectie heb. Meestal vind ik de producten erg mooi, maar houdt de prijs me dan wel weer tegen. High End it is!
De Long-Wear Even Finish Foundation werd ondertussen grondig getest en wat vind ik hem fijn.
 

Zonder even na te gaan wat deze foundation juist belooft was mijn eerste indruk meteen duidelijk: hij is als een tweede huid. Je ziet hem niet zitten, hij smelt gewoon samen.

Naast dat hij voor een natuurlijke finish zorgt belooft hij lang te houden, bevat hij SPF 15 en voelt hij comfortabel en gehydrateerd aan. Zijn dekking is medium tot volledig en dankzij zijn olie vrije formule zal hij er nooit cake of masker achtig uitzien. 

Ik kreeg de kleur beige mee die eigenlijk net wat te donker voor mij is, maar door het zonnige weer afgelopen week gebruik ik weer mijn Clarins druppels om wat meer kleur in mijn gezicht te krijgen en nu gaat hij me wel. Dit wordt dus mijn lente/zomer foundation!


Links zonder Long-Wear Even Finish Foundation 
Rechts met 

De laatste tijd hou ik niet meer van een te extreme dekking en daardoor vind ik deze foundation van Bobbi Brown perfect. Soms kan een foundation verstikkend werken en ik laat mijn huid toch graag nog wat ademen. Ik bracht hem aan met mijn beautyblender waardoor ik een mooie medium dekking kreeg en mijn huid er egaler uitziet. Je kan hem eventueel nog opbouwen. Hij is erg licht en zoals ik zei je ziet hem echt niet zitten! 
Voor mij blijft hij ook tot 's avonds mooi op zijn plaats.
Enig minpuntje is dat ik hem iets te sterk geparfumeerd vind. Dit had voor mij niet gemoeten. Hou hier rekening mee als je er gevoelig voor bent.Prijs fullsize bij Douglas: €43,50

11 opmerkingen

 1. Ik vind de dekking mooi en natuurlijk en je ziet hem inderdaad niet zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat stom dat het zo geparfumeerd is zeg, dat houdt mij alweer tegen! Maar het ziet er verder goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben altijd benieuwd naar de werking va aan dure foundations. Het lijkt me wel het aankopen waard omdat ze lang meegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed vind ik! Ik heb nog niks van Bobbi Brown maar dat wil ik binnenkort graag veranderen. Het lijkt me zo'n mooi merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er echt mooi uit, wel jammer dat de geur te sterk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben meer op zoek naar een betere dekking. Maar bij jou staat ie mooi! Lekker subtiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem ontzettend mooi staan. Het geeft een beetje een natuurlijk effect ^^ Wel een beetje jammer dat de geur zo sterk is :s x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel mooi uit! Ik heb ook nog nooit iets van Bobbi Brown geprobeerd vanwege de prijs, maar ooit gaat dat zeker wel gebeuren! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik begin hoe langer hoe meer fan te worden van Bobbi Brown. Dit lijkt me ook een heel fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.