PLOG | Sporten, filmen, vasten en mini cactus

maandag 30 maart 2015


Het zomeruur is weer ingezet en nee, ik ben daar niet zo fan van. Vaak heb ik er een hele tijd last van en vooral deze ochtend zal ik het wel gevoeld hebben. Maar ok, het zal wel wennen. 
Gisteren beloofde ik dat ik vandaag zou ploggen. Niet dat ik een speciale dag had, gewoon een zondag met heel slecht weer, maar erg productief. Ik ontbeet met de nieuwe Alpro kokos yohurt. Hiervoor ben ik speciaal naar de Colruyt gegaan, want in andere supermarkten hebben ze hem nog niet. Ook nam ik die met amandel mee. De kokos vind ik erg lekker, de smaak is zacht en niet te overheersend. Net goed!


Ondanks het zomeruur stond ik erop om te gaan sporten vanaf dat de fitness openging. Dus om 9 uur (ok het werd 10 na 9) begon ik eraan. Ik doe ongeveer een dik uur aan cardio: fietsen, crosstrainer en lopen. Deze week ben ik drie keer geweest en ik ben best trots op mezelf! 


Na de workout en het opfrissen besloot ik aan de slag te gaan en een nieuwe video op te nemen. Het komt er de laatste weken niet echt van, omdat het ook zoveel tijd vraagt, maar ik ga toch proberen er terug meer werk van te maken. 


En we zijn begonnen met de video te bewerken. Hij komt misschien deze week nog online! 


Vrijdagavond was ik begonnen met de laatste Hobbit film te kijken, maar ik was vergeten dat The Voice Uk ook op tv was dus keek ik vandaag verder. 


Even Instagrammen! Ik tel enorm af naar Pasen. Dit weekend heb ik zo'n zin gehad in chocolade, paaseitjes, koeken... Ik kijk al uit naar mijn beloning! Niet alles is voor mij trouwens, ik kocht ook wat voor mijn nichtje. 


Ik kreeg bezoek van een vriendin om even bij te kletsen en ze wou graag dat ik haar een gezichtsbehandeling gaf. Aangezien ik ook een opleiding voor schoonheidsspecialiste heb gevolgd doe ik dit maar al te graag. 


Na het ontspannende momentje gingen we even naar bloemen en planten Thomas. Ideaal om er rond te wandelen op een zondagnamiddag waar het alleen maar regent buiten en ik was nog op zoek een kleine cactus. 


Even tijd voor een koffie pauze daar. Ik nam een latté en heb het paaseitje wat erbij lag maar kwaad aangekeken en meegenomen voor volgende week haha.


En hier is mijn mini cactus! Het potje had ik al, maar dat vorige plantje was alweer gesneuveld. Daarmee dat ik voor een cactus koos, die kunnen wel even zonder water als ik het vergeet haha. 


Als avondeten maakte ik quesadillas met guacamole. Dit is toch één van mijn favoriete gerechten ooit


Sorry, dit ziet er niet zo smakelijk uit, maar lekker was het wel! Ik maakte van een halve avocado die ik overhad van de guacamole een gezonde chocolademousse. Dit vulde wel extreem. 


De rest van de avond heb ik mijn plog nog afgewerkt en verder naar The Hobbit gekeken, want wat duurt die film lang haha! 
Als je graag hebt dat ik vaker plog laat het mij dan zeker weten. 

♥ 

7 opmerkingen

 1. Super leuk die paastakken! Leuk foto overzichtje dit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke diary , die paasboom ziet er echt leuk uit, wij hebben hem ook al gezet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om eens een plog te zien! Ik kan The Hobbit echt blijven kijken, net zoals Lord of the rings.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Die kokos smaak van Alpro is erg lekker, maar de bosbessen smaak staat echt op nummer 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je plog Ik heb net alle 3 The Hobbit Films gekeken, erg jammer dat er verder niets meer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke plog!
  Cactus ziet schattig uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.